Nu ai nici un produs in cos.

Blog Seku

Inainte de a intra in mai multe detalii despre alegerea sistemului potrivit pentru casa sau afacerea ta trebuie sa vorbim despre termenii specifici din acest domeniu. Este destul de dificil sa faci o comparatie intre doua sau mai multe sisteme cand te lovesti de abrevieri si terminatii cu care nu esti familiarizat. Fiecare camera sau DVR are puncte forte si minusuri, trebuie doar sa stabilesti care sunt cerintele si nevoile tale poti apoi sa faci alegerea potrivita in functie de specificatiile gasite.

citeste mai mult

Atunci cand oamenii decid sa investeasca in apartamentul lor, cei mai multi se gandesc sa renoveze sau sa isi achizitioneze un televizor ori o piesa noua de mobilier. Totusi, de departe cea mai rentabila investitie pe care o poti face pentru locuinta ta, dar si pentru un spatiu de birouri, este o camera de supraveghere. Aceasta te va ajuta sa cumperi linistea si siguranta ta, dar si a familiei sau a angajatilor tai.

citeste mai mult

In cazul in care este pentru prima oara cand achizitionezi camere de supraveghere, poti fi coplesit de multitudinea de modele si de oferte. Una dintre cele mai avantajoase variante pentru tine este sa achizitionezi kit-urile analogice de 4MP (UltraHD 2K) de la Guard View, disponibile in oferta. Cele mai importante beneficii ale acestor kit-uri sunt: - pret scazut - calitate superioara a imaginii - usurinta in instalare Iar daca ai deja un sistem analogic instalat si vrei sa faci un upgrade nu mai este necesara modificarea instalatiei cablate existente. Doar inlocuiesti echipamentele si totul va fi functional.

citeste mai mult

Hikvision, lider mondial in materie de produse si solutii inovatoare de supraveghere video, a facut un pas important in dezvoltarea tehnologiei, prin introducerea camerelor analogice cu Power over Coaxial. Aceasta tehnologie va face mult mai usoara instalarea camerelor de supraveghere, ceea ce reprezinta o veste excelenta.

citeste mai mult