Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Soft pontaj OEM Licenta aplicatie pontaj DTM Lite
75191 RON
Soft pontaj OEM Licenta aplicatie pontaj DTM Lite Plus
1.73223 RON
Soft pontaj OEM Licenta aplicatie pontaj DTM Lite Extra
2.30964 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Softurile de pontaj ajuta la gestionarea eficienta a angajatilor, dar si la simplificarea procesului de salarizare. Colectarea prezentei sau absentei salariatilor devine greoaie pe masura ce numarul angajatilor creste ori compania deschide noi filiale. Solutia o reprezinta softurile de pontaj.

Softurile de pontaj nu doar optimizeaza gestionarea personalului, ci eficientizeaza toate celelalte procese care decurg din pontaj: salarizare, administrare HR etc.

Softurile de pontaj pot fi configurate in functie de un set de reguli diferite de la companie la companie. Modulul functioneaza ca o conexiune de baza intre serviciile de salarizare si activitatea de colectare a pontajului.

Daca te afli in cautarea celor mai potrivite softuri pontaj, sisteme de alarma si detectie, camere de supraveghere video, sirene si alte solutii de securitate, la preturi accesibile, ai ajuns in locul potrivit. La Seku.ro gasesti toate acestea si multe altele, dar si experti care sa te ajute sa alegi produsul potrivit pentru tine!