Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Cititor de Amprenta Dahua ASR1102A, card Mifare
40055 RON
Cititor de Amprenta Suprema FaceStation, Recunoastere faciala, RF ID
5.41707 RON
Cititor de Amprenta Suprema FaceStation2, Recunoastere faciala, Dual RFID
5.41707 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

In societatea moderna, solutiile de securitate si de control acces au devenit o necesitate care asigura protectia persoanelor prezente in perimetru si buna desfasurare a activitatii, fara elemente perturbatoare. Astfel, poti sa previi tot felul de situatii care iti pot periclita linistea sau siguranta.
Indiferent de cerintele sau nevoile tale, la Seku vei gasi o gama variata de produse pentru monitorizare si control acces, cum ar fi cititoare de amprenta, de la producatori cunoscuti.

Cititoarele de amprenta reprezinta unele dintre cele mai sofisticate sisteme de acces si pontaj, accesul in unitatea deservita (locuinta particulara, sediu de companie sau alta locatie) realizandu-se, asa cum indica si denumirea produsului, prin verificarea amprentei. In acest fel, poti impiedica patrunderea persoanelor neautorizate in incinta.


Dintre cititoarele de amprenta disponibile pe site-ul Seku fac parte cele cu ecran LCD, cu indicator acustic si vizual, dar si cititoarele de amprenta dotate cu functia “watch dog”, caracteristica ce nu permite blocarea echipamentului.
De asemenea, pe site vei gasi si biometrice care functioneaza cu cartele, atunci cand scanarea amprentei nu este posibila.


Colaboram atat cu persoane fizice, cat si cu asociatii de locatari, firme, companii si multinationale, oferind tuturor solutii personalizate de control acces, menite sa ofere control total asupra sigurantei persoanelor si bunurilor, in orice moment.

Oferim si consultanta gratuita in cazul in care nu stii ce cititoare de amprenta sau alte sisteme de supraveghere si control acces s-ar potrivi casei sau afacerii tale.