Nu ai nici un produs in cos.

Ajutor
Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse, datorita urmatoarelor avantaje:

 • Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
 • Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostri de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va creati un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Back al browserului, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Lanseaza comanda.


Cand aveti in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati si va decideti sa trimiteti comanda, in Cosul de cumparaturi aveti de ales: modalitatile de livrare si plata, tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare; puteti sa adaugati oricand datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Alte solicitari. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Lanseaza comanda.

IMPORTANT:

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


Seku va recomanda realizarea comenzilor online, prin intermediul adreselor de email puse la dispozitia Dumneavoastra la fiecare produs in parte, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte ale comenzii Dumneavoastra.

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda :


NUMERE DE TELEFON:

 • Fix: 021.796.7601
 • Mobil : 0741761382

IMPORTANT: Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


IMPORTANT: Pentru comenzile cu ridicare de la sediu, va asteptam la adresa: Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti.

PROGRAM:

 • Magazin Seku: Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
 • Comenzi on-line: NON STOP
 • Departament Service - Program preluare produse: Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
 • Preluari telefonice: Luni-Vineri: 10:00 - 18:00

IMPORTANT: Predarea produselor in service se va face NUMAI la centrul nostru de service aflat la urmatoarea adresa: Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti, Fix: 021.796.7601, Mobil : 0741761382

PROGRAM LIVRARI:

 • Magazin Seku: Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
 • Curier Rapid: Luni-Vineri, 10:30 - 19:00 si Sambata, 09:30 - 14:00

IMPORTANT: Pentru livrarile in provincie prin firmele de curierat, se va tine cont si de programul acestora.

Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii comenzii si a disponibilitatii produselor de catre consultantii de vanzari.
Achizitii Corporate

Seku ofera clientilor corporate un departament separat de vanzari format din manageri de cont care va pot oferi conditii speciale: oferte personalizate, termene de plata, suport pentru licitatii si proiecte de investitii.


DATE CONTACT:

 • Fix: 021.796.7601
 • Mobil : 0741761382
 • Email: comenzi@secutrade.ro
Modalitati de livrare

Livrarea se va face astfel:


 • Livrarea comenzilor care depasesc 299 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg se face GRATUIT prin NEMO EXPRESS. Pentru coletele care depasesc 10 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra va rugam accesati acest link si introduceti numarul de AWB primit.
 • Pentru livrarile sub valoarea de 299 RON (inclusiv TVA) ce cantaresc maxim 10 kg costul expeditiei este de 19 RON (inclusiv TVA) si se face prin intermediul NEMO EXPRESS. Pentru coletele care depasesc 10 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra va rugam accesati acest link si introduceti numarul de AWB primit.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta). Curierii Seku sau reprezentantii firmei de curierat rapid cu care colaboram NU au dreptul de a va solicita nici o alta suma in afara celei inscrise in documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB)

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin curierii Seku sau prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Seku livreaza prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Seku nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra accesati acest link si introduceti codul AWB-ului dumneavoastra.

Deschidere colet la livrare

Fiindca INCREDEREA este una din valorile Seku inca de la infiintarea magazinului si pentru a inlatura una din principalele temeri ale comertului online, va oferim posibilitatea de a plati comanda dumneavoastra dupa deschiderea coletului si dupa ce v-ati asigurat ca produsele sunt in stare perfecta si sunt exact cele comandate.

Deschiderea coletului la livrare este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse de pe https://www.seku.ro/ si ofera posibilitatea de a verifica daca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ati comandat, dar nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsele.

Cum functioneaza?

 • Atunci cand comanda ajunge la client, acesta poate solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
 • Pentru comenzile ce contin mai multe produse la care in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare clientul constata ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decide refuzarea acestuia, returul se va face pentru intreaga comanda, implicit a tuturor produselor livrate.
 • Pentru comenzile cu plata ramburs, solicitarea pentru deschiderea coletului se poate efectua inainte de a achita comanda sau dupa achitarea comenzii, doar in prezenta curierului.

Cum refuzati produsul/produsele?

 • Este foarte simplu: daca in urma deschiderii coletului clientul constata ca produsul comandat nu se afla in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, acesta poate refuza comanda.

Cum primiti banii inapoi?

 • Daca comanda a fost achitata online iar in urma deschiderii coletului clientul decide returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul acestuia in cel mai scurt timp.
 • In cazul returnarii produsului/produselor, toate taxele legate de transport vor fi suportate de catre Seku.
Modalitati de plata

Seku va ofera mai multe modalitati de plata:

 • Plata cu numerar la sediul nostru;
 • Plata cu card bancar la sediul nostru (POS);
 • Plata prin ordin de plata in contul nostru;.
  ATENTIE: In cazul platilor in regim de urgenta se percepe o taxa suplimentara in valoare de 28 RON!
 • Plata cu numerar prin depunere in contul nostru bancar;
 • Plata online cu card bancar pe site prin intermediul platformei securizate LibraPay;
  ATENTIE: Nu efectuati plata cu cardul pentru produsele care au disponibilitate de stoc "Intreaba", "La Comanda" sau "Stoc Zero"!
 • Plata ramburs (numerar la curier) - achitarea comenzii in momentul livrarii;

Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

 • Nume firma: SECUTRADE DISTRIBUTION SRL
 • Cod unic inregistrare: RO35691200
 • Nr. Registrul Comertului: J40/2578/2016
 • Cont: RO90BREL0002001224630100     Banca: Libra Bank
Plata cu cardul

Plata cu cardul se poate face la sediul magazinului sau online pe site, prin intermediul sistemului LibraPay.

IMPORTANT: Plata cu cardul la sediul Seku prin POS efectuata pentru achitarea unei facturi emise catre o Persoana Juridica, poate fi facuta doar cu un card asociat unui cont care apartine respectivei Persoane Juridice.

Fiindca stim ca timpul este cea mai pretioasa resursa pentru dumneavoastra si pentru a asigura securitatea tranzactiilor, Seku foloseste pentru platile online sistemul Libra Pay prin Noul Standard 3S: Securitate, Suport si Simplitate.

Informatiile privind cardul dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Seku. In momentul trimiterii comenzii veti fi redirectat pe serverul procesatorului de plati online Librapay, unde veti efectua o tranzactie electronica "3D-Secure" in conditii de maxima securitate. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (CVV).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Taxa verde

In conformitate cu prevederile legale (Directiva europeana EC/96/2002 si HG 448/2005), la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe, catre asociatiile specializate ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si RoREC (Asociatia Romana pentru Reciclare) taxa verde.

AICI puteti accesa tabelul cu valorile timbrului verde aplicat echipamentelor IT&C, electrocasnicelor si electronicelor colectat de ECO TIC si Asociatia Romana pentru Reciclare RoREC.

Produse resigilate

Ce sunt produsele resigilate?

 • Sunt produse testate de tehnicienii Seku - pentru ca vrem sa ne asiguram ca intotdeauna va oferim produse de calitate, periodic tehnicienii nostri desigileaza produse pentru a le testa, a oferi clientilor o opinie avizata precum si toate informatiile de care acestia au nevoie (revizie, versiune soft, functionalitati, plusuri si minusuri).
 • Sunt produse prezentate clientilor in showroom - sunt produse desigilate expuse la sediul Seku pentru a putea fi prezentate clientilor.
 • Sunt produse filmate si fotografiate - Seku este magazinul care aduce primul in Romania cele mai noi produse aparute la nivel mondial. Pentru a fi corect prezentate pe site aceste produse sunt fotografiate si filmate, iar prezentarile video sunt disponibile pe canalul de Youtube al Seku care poate fi accesat urmand acest link.

Produsele resigilate sunt produse noi, perfect functionale, insotite de garantie, testate si verificate de catre tehnicienii nostri, ale caror ambalaje au fost deschise. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare. Conditiile de utilizare, garantie, manipulare si transport a unui produs resigilat sunt aceleasi ca cele de la produsele sigilate.

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse pentru a constata ca sunt conforme cu prezentarea din site.

IMPORTANT: Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

Precomanda

Cum functioneaza?

 • Selectati produsul dorit.
 • Comandati, apasand pe butonul "Precomanda".
 • Trimiteti comanda.
 • Veti fi adaugat automat pe lista de asteptare, iar atunci cand produsul va intra in stoc, acesta va ajunge cu prioritate la dumneavoastra.

IMPORTANT: Din motive independente de magazinul Seku, preturile si termenle de livrare pentru produsele la precomanda afisate pe site au caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara instiintare prealabila.

Disponibilitati produse

Stiind cat de important este pentru dumneavoastra sa cunoasteti exact disponibilitatea produselor dorite, Seku poate afisa la fiecare produs urmatoarele 4 stari de stoc:

In stoc Showroom

Produsul se afla in stocul fizic al showroom-ului si poate fi ridicat oricand in timpul orelor de program sau poate fi livrat oriunde in tara in aproximativ 2 zile de la comanda (in zilele lucratoare). Pentru a evita epuizarea stocului inainte de a ajunge la showroom, va rugam sa lansati online sau telefonic o comanda prealabila pentru a rezerva produsul.

In stoc depozit central

Acest produs se afla in stocul depozitului central si poate fi ridicat sau livrat in aproximativ 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru a evita epuizarea stocului inainte de a ajunge la sediul nostru, va rugam lansati o comanda prealabila pentru a rezerva produsul.

In stoc furnizor

Acest produs se afla in stocul furnizorilor Seku, iar termenele de livrare se vor comunica dupa plasarea comenzii de catre un consilier de vanzari. Desi informatiile de stoc sunt preluate si procesate de la furnizori la fiecare 30 de minute, exista o marja de eroare de maxim 1% ca acest stoc sa se fi epuizat deja. Va sugeram sa lansati mai repede comanda pentru a va rezerva produsul.

Intreaba stoc

Produsul nu se afla momentan in stocul magazinului, dar el poate fi intr-o cantitate mica sau in curs de aprovizionare la furnizorii Seku. Daca lansati o comanda, consilierul de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si va va comunica daca produsul este disponibil sau daca exista un termenul de livrare al acestuia. Pretul produsului este estimativ si poate suferi modificari minore in momentul in care va deveni disponibil in stocul furnizorilor. In majoritatea cazurilor pretul final de vanzare va fi cel din ziua lansarii comenzii, exista o marja de modificare de doar 3%.

Stoc Zero

Acest produs nu este momentan in stocul Seku sau al furnizorilor nostri si nu putem preciza cand si daca va mai fi aprovizionat. Totusi produsul apare listat pe site deoarece acesta inca mai exista in ofertele furnizorilor Seku, dar nici acestia nu au un termen exact de aprovizionare. Puteti sa lansa o comanda , iar consilierii nostri vor incerca sa gaseasca un termen de aprovizionare sau va vor recomanda un produs similar care este in stoc.

Transport gratuit

Transport gratuit pentru clientii Seku

Stim cat de important este sa primiti produsul dorit intr-un timp cat mai scurt si cu costuri cat mai mici. Seku va asigura transport gratuit in urmatoartele conditii:

 • Pentru comenzile care depasesc 299 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg, prin NEMO EXPRESS. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra va rugam accesati acest link si introduceti numarul de AWB primit. Va rugam sa verificati produsele primite si sa va asigurati ca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ati comandat.
Deschidere colet la livrare

Fiindca INCREDEREA este una din valorile Seku inca de la infiintarea magazinului si pentru a inlatura una din principalele temeri ale comertului online, va oferim posibilitatea de a plati comanda dumneavoastra dupa deschiderea coletului si dupa ce v-ati asigurat ca produsele sunt in stare perfecta si sunt exact cele comandate.

Deschiderea coletului la livrare este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse de pe https://www.seku.ro/ si ofera posibilitatea de a verifica daca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ati comandat, dar nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsele.

Cum functioneaza?

 • Atunci cand comanda ajunge la client, acesta poate solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
 • Pentru comenzile ce contin mai multe produse la care in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare clientul constata ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decide refuzarea acestuia, returul se va face pentru intreaga comanda, implicit a tuturor produselor livrate.
 • Pentru comenzile cu plata ramburs, solicitarea pentru deschiderea coletului se poate efectua inainte de a achita comanda sau dupa achitarea comenzii, doar in prezenta curierului.

Cum refuzati produsul/produsele?

 • Este foarte simplu: daca in urma deschiderii coletului clientul constata ca produsul comandat nu se afla in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, acesta poate refuza comanda.

Cum primiti banii inapoi?

 • Daca comanda a fost achitata online iar in urma deschiderii coletului clientul decide returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul acestuia in cel mai scurt timp.
 • In cazul returnarii produsului/produselor, toate taxele legate de transport vor fi suportate de catre Seku.
Comanda fara operator

Comanda fara operator

Doriti o livrare rapida? Nu aveti timp de convorbiri telefonice si confirmari? Pentru ca stim cat de important este sa primiti produsele dorite in cel mai scurt timp va oferim "Comanda fara Operator".

Avantajele serviciului "Comanda fara operator":

 • Toata comunicarea privind comanda se deruleaza prin email;
 • Rezervarea si procesarea comenzii se face automat;
 • Produsele ajung rapid la dumneavoastra, direct din depozit!

Pentru a beneficia de serviciul "Comanda fara operator" trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

 • Puteti alege orice produs care se afla in stocul Seku cu disponibilitatea produsului In stoc depozit central" sau "In stoc Showroom" si sa plasati comanda;
 • Toate datele de contact si adresa de livrare trebuie sa fie completate corect si complet;

Cum optez pentru comanda fara operator?

Este foarte simplu! In cosul de cumparaturi la sectiunea "Alegeti metoda de contact" aceasta optiune este automat selectata pentru toate produsele cu disponibilitatea "In stoc depozit central" sau "In stoc Showroom". Trebuie doar sa va asigurati ca toate datele de contact si adresa de livrare sunt completate corect si complet.

Returnare produse

INCREDEREA este unul din principiile noastre, de aceea ne-am gandit ca daca nu sunteti multumit de produsul pe care l-ati cumparat sau daca acesta nu se potriveste necesitatilor dumneavoastra, puteti sa il returnati in termen de 30 zile calendaristice din momentul achizitiei.

Serviciul "Drept de retur in 30 de zile" nu afecteaza in niciun fel drepturile legale prevazute de retur in 14 zile, valabile in cazul comertului la distanta, prevazute de O.U.G. 34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Cum puteti returna produsele in cadrul serviciului "Drept de retur in 30 de zile" si care sunt conditiile generale:

 1. Daca doriti sa predati personal produsul, nu inainte de a va asigura ca acesta indeplineste conditiile de retur, puteti merge in Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti, Bucuresti.
 2. Daca sunteti din alta localitate sau doriti sa trimiteti produsul printr-o firma de curierat rapid, completati formularul de returnare a produselor prezent la adresa: https://www.seku.ro//cont/formular-rma/, dupa ce v-ati asigurat ca produsul pe care doriti sa-l returnati indeplineste conditiile de retur. ATENTIE - link-ul catre formular este accesibil numai dupa ce va logati in contul de client Seku. Formularul si istoricul de RMA pot fi accesate in sectiunea "Contul meu" folosind meniul din stanga. Pentru a grabi procesul de retur, va sfatuim sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele. In cazul in care nu aveti acces la formularul de retur, puteti suna la unul din numerele de telefon de la acesta adresa;
 3. Dupa aprobarea cererii de retur puteti trimite curierul sa ridice produsul pe care doriti sa il returnati.

a. Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, va vom returna banii in contul specificat in termenul legal de maxim 14 zile.

Conditii generale de retur:

Puteti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care v-au fost livrate de curier sau din momentul ridicarii de la magazin, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ridicarii produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Daca produsele pe care vi le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile. Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mai curand posibil de la data denuntarii, prin transfer bancar sau numerar la punctul de ridicare din Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti.

Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Nu primim la retur produse neambalate. Coletele ce nu au in mod vizibil notificarea ce contine numarul de autorizare a returnarii nu vor fi primite si vor fi refuzate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de dumneavoastra la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat. In acest caz veti fi notificat in cel mai scurt timp dupa receptia, procesarea si determinarea gradului de uzura a produselor si veti putea alege daca primiti inapoi pe cheltuiala dumneavoastra produsele neconforme sau daca acceptati aducerea acestor produse la starea initiala.

Pot fi percepute taxe suplimentare in cazul returnarii produselor folosite, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia din momentul completarii formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie pot fi emise de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL sau de producator/importator. In cazul in care sunt emise numai de compania noastra, clientii vor apela la centrul nostru de service situat in Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti, Fix: 021.796.7601, Mobil : 0741761382. In cazul in care sunt emise de catre producator/importator clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau o puteti gasi AICI).

Vom detalia mai jos procedurile si conditiile pe care trebuie sa le respecte clientii nostri in cazul aparitiei unor probleme de garantie in vederea rezolvarii cat mai rapide:

 • 1. Verificati daca certificatul de garantie este emis de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, sau de catre producatorul/ importatorul autorizat.
 • 2. In cazul in care certificatul de garantie este emis de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, puteti aduce personal produsul defect la adresa Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti in intervalul orar Luni-Vineri: 10:00 - 18:00, iar in cazul in care sunteti din provincie va rugam sa completati fomularul de service care il gasiti la adresa: https://www.seku.ro//cont/formular-garantie/. Atentie, link-ul catre formular este accesibil numai dupa ce va logati in contul de client Seku. Formularul si istoricul de service pot fi accesate in sectiunea "Contul meu" folosind meniul din stanga. Dupa completarea formularului veti primi instructiuni detaliate despre modul de trimitere a produsului in service. Daca nu aveti posibilitatea de a completa acest formular, il puteti trimite la aceeasi adresa prin serviciul de curierat oferit de NEMO EXPRESS, specificandu-se plasarea pe contractul SECUTRADE DISTRIBUTION SRL si trimiterea catre Centrul de Service. Contactarea curierilor poate fi facuta la numarul de telefon 021.9392 (call center). Produsul trebuie sa fie insotit obligatoriu de certificatul de garantie emis de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, de actul de achizitie al produsului in original sau copie si trebuie sa aiba intacte elementele de identificare (Serial number).
 • 3. In cazul in care certificatul de garantie este emis de producator/importator, trebuie sa apelati la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau o puteti gasi AICI). Va recomandam sa folositi informatiile gasite pe certificatul de garantie emis de producator/importator deoarece beneficiati in cele mai multe cazuri de servicii suplimentare oferite de acestia cum ar fi Garantia Pick-up and Return, service in 24 de ore sau call-center dedicat.

Costurile de livrare si returnare ale produselor care vor fi reparate sau inlocuite vor fi suportate de catre compania noastra. In masura in care defectele sau neconformitatile produsului nu fac obiectul garantiei (manipulare si utilizare defectuoasa, utilizare la alti parametri decat cei indicati de producatori, etc) costurile aducerii la conformitate si cele de livrare vor fi suportate de client.

Produsele ce urmeaza a fi reparate sau inlocuite nu vor fi primite de catre serviciul nostru specializat decat corect ambalate in colete. Nu primim in garantie produse neambalate. Cele 15 zile in care vom solutiona problema neconformitatii produsului decurg din momentul in care produsul defect ajunge in posesia serviciului nostru specializat.

In momentul sosirii coletelor la centrul nostru de service, se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului.

Diagnosticarea defectelor produsului se face in cel mult 72 de ore de la receptia produsului defect in centrul nostru de service, in conditiile specificate mai sus. In cel mai scurt timp dar nu mai mult de 10 zile de la receptie, centrul nostru de service se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus la conformitate. Dupa readucerea produsului in stare de functionare, aveti posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul nostru de service sau sa solicitati expedierea sa prin curier. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service (receptia coletului conform indicatiilor de mai sus), pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre client.

In cazul solicitarilor nejustificate, se percepe o taxa de constatare in valoare de 40 RON , precum si plata transportului dus-intors.

Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate aflate in coletul cu produse trimise spre aducere la conformitate. Nu vom restitui contravaloarea acestor produse software.

Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori alte programe decat cele originale cu licenta. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unui produs in service daca nu se poate face dovada ca programele instalate sunt licentiate.

Produsele neridicate din unitatea de service in termen de 60 de zile de la solutionare vor fi declarate abandonate si vor intra in posesia SECUTRADE DISTRIBUTION SRL

Daca produsul defect are un certificat de garantie emis de catre importator/producator, se supune procedurilor de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in retelele de service aflate pe acesta.

Atentie: Aceste produse nu pot fi aduse sau trimise in service-ul SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, ci se predau numai retelelor autorizate de producator/importator. Aceste certificate de garantie sunt predate in original la achizitia produselor. Pierderea acestora atrage dupa sine si pierderea garantiei.

Principalele marci care ofera certificate de garantie proprii, precum si mai multe informatii despre conditiile si retelele de service aferente, le puteti gasi aici https://www.seku.ro//service.

In cazul in care totusi intampinati o problema in rezolvarea problemelor de garantie, sau daca actele dumneavoastra de garantie au fost emise de o alta societate care a administrat in timp site-ul nostru, va rugam sa telefonati la Fix: 021.796.7601, Mobil : 0741761382, sau sa mentionati doleantele dumneavoastra la adresa: service@secutrade.ro

Garantie producator

Pentru producatorii de mai jos va rugam sa apelati la service-urile autorizate corespunzatoare. Nu este necesar decat decat sa prezentati factura de achizitie si serialul vizibil pe produs. Atentie: Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei. IMPORTANT: NU SE ACCEPTA PRODUSUL IN NICI UN SERVICE FARA SERIAL

Marca Categorii Service Contact Alte informatii
Pixeli morti

Standardul ISO 2007 (13406-2)

Pixelii defecti sunt cea mai des intalnita problema in cazul monitoarelor sau televizoarelor de tipul LCD. Defectiunile pixelilor se clasifica in doua criterii: sunt pixeli care par iluminati intr-o anumita culoare (sunt doar galbeni, rosii sau albastri) sau pixelii care nu sunt deloc iluminati si apar pe ecran ca un punct negru.

Conventia producatorilor prevede: un monitor sau televizor face obiectul garantiei in momentul in care numarul de pixeli defecti in functie de rezolutia fiecarui ecran, depaseste un anumit barem; producatorii pot sa ofere schimbarea produsului si la aparitia primului pixel defect (ramanand la alegerea fiecarui producator in parte, acestia neavand dreptul sa depaseasca standardul ISO).

Standardul ISO: 13406-2 :

•Tabelul de mai jos prezinta numarul de pixeli defecti acceptati per un milion de pixeli:

Rezolutie nativa

Numar de pixeli

Numar de milioane de pixeli

Defecte acceptate

1024 x 768

786,432

0.8

2

1280 x 1024

1,310,720

1.3

3

1600 x 1200

1,920,200

1.9

4

2048 x 1536

3,145,728

3.1

6

•Tabelul de mai jos prezinta numarul de sub-pixeli acceptiati per un milion de pixeli:

Rezolutie nativa

Numar de pixeli

Numar de milioane de pixeli

Defecte acceptate

1024 x 768

786,432

0.8

4

1280 x 1024

1,310,720

1.3

7

1600 x 1200

1,920,200

1.9

10

2048 x 1536

3,145,728

3.1

16

Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul https://www.seku.ro/, denumit in continuare Seku, este SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, numita in continuare SECUTRADE DISTRIBUTION SRL si este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 27441.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Seku sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea Seku implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile SECUTRADE DISTRIBUTION SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SECUTRADE DISTRIBUTION SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia).Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SECUTRADE DISTRIBUTION SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. Dreptul de a cere SECUTRADE DISTRIBUTION SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. Dreptul de a cere SECUTRADE DISTRIBUTION SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. Dreptul de a cere SECUTRADE DISTRIBUTION SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. Dreptul de a cere SECUTRADE DISTRIBUTION SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
 5. Dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris SECUTRADE DISTRIBUTION SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@secutrade.ro sau prin posta, la adresa: Str Miletin Nr 49, sector 3, Bucuresti. Seku foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Seku, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Seku si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Termeni de utilizare

Compania care administreaza site-ul https://www.seku.ro/, denumit in continuare Seku, este SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, numita in continuare SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2578/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO35691200.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului Seku - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SECUTRADE DISTRIBUTION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SECUTRADE DISTRIBUTION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

SECUTRADE DISTRIBUTION SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Seku si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SECUTRADE DISTRIBUTION SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SECUTRADE DISTRIBUTION SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Seku, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SECUTRADE DISTRIBUTION SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 299 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat de aceasta suma, in cuantum de 19 RON. Si in cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SECUTRADE DISTRIBUTION SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SECUTRADE DISTRIBUTION SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, SECUTRADE DISTRIBUTION SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Seku pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SECUTRADE DISTRIBUTION SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Seku este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Seku.


SECUTRADE DISTRIBUTION SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Seku. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris SECUTRADE DISTRIBUTION SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa completati formularul prezent la urmatoarea adresa https://www.seku.ro//cont/formular-rma/. Atentie, link-ul catre formular este accesibil numai dupa ce va logati in contul de client Seku. Formularul si istoricul de RMA pot fi accesate in sectiunea "Contul meu" folosind meniul din stanga.

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Seku sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Politica cookie

Site-ul Seku foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ce este un cookie?

Un cookie este un fragment mic de text creat in browser de site-ul web pe care il accesati. Cu ajutorul acestuia, site-ul web retine informatii despre vizita dumneavoastra, de exemplu, produsele preferate si alte setari. Astfel, urmatoarea dumneavoastra accesare poate fi mai simpla, iar site-ul va poate fi mai util. Cookie-urile au un rol important. Fara ele, utilizarea internetului ar fi o experienta mult mai frustranta.

Utilizam cookie-uri in numeroase scopuri. De exemplu, le utilizam pentru a retine preferintele de navigare, pentru ca produsele care va sunt afisate sa fie mai relevante, pentru a numara utilizatorii care acceseaza o pagina, pentru a va ajuta sa va inregistrati pentru serviciile noastre si pentru a va proteja datele.

Dintre cookie-urile mentionate mai jos, unele sau toate pot fi stocate in browserul dvs. Puteti sa vizualizati si sa gestionati cookie-urile in browser (desi este posibil ca browserele pentru gadgeturi mobile sa nu ofere aceasta optiune).

Categoria de utilizare

Exemplu

Preferinte

Aceste cookie-uri permit ca site-ul nostru sa retina informatii care schimba comportamentul sau aspectul site-ului, cum ar fi produsele dumneavoastra preferate sau regiunea in care va aflati. De exemplu, memorand produsele dumneavoastra preferate, Seku va poate furniza recomandari personalizate pe gustul dumneavoastra. Aceste cookie-uri va pot ajuta, de asemenea, la modificarea dimensiunii textului, a fontului ai a altor parti ale paginilor web pe care le puteti personaliza.

Pierderea informatiilor stocate intr-un cookie pentru preferinte poate reduce functionalitatea experientei de utilizare a site-ului web, insa nu ar trebui sa impiedice functionarea acestuia.

Securitate

Utilizam cookie-urile pentru securitate pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasa a datelor de conectare si pentru a proteja datele utilizatorilor impotriva accesarii neautorizate. Atunci cand va inregistrati pe Seku, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu.

De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Procese

Cookie-urile pentru procese ajuta site-ul web sa functioneze si sa ofere serviciile asteptate de vizitator. De exemplu, navigarea sau accesarea zonelor securizate ale Seku. Fara aceste cookie-uri, site-ul web nu poate functiona corect.

Publicitate

Utilizam cookie-urile pentru ca publicitatea sa devina mai atractiva pentru utilizatori si mai profitabila pentru editori si advertiseri. Printre rolurile frecvente ale cookie-urilor se numara: selectarea anunturilor in functie de relevanta pentru utilizator, imbunatatirea raportarii cu privire la performanta campaniei si evitarea afisarii unor anunturi pe care utilizatorul le-a vazut deja.

Setarea sesiunii

Site-urile web colecteaza adesea informatii despre modul in care interactioneaza utilizatorii cu acestea. Informatiile pot include paginile accesate cel mai frecvent de utilizatori si daca utilizatorii primesc mesaje de eroare de la anumite pagini. Utilizam aceste asa-numite "cookie-uri pentru starea sesiunii" pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si experienta de navigare a utilizatorilor. Blocarea sau stergerea acestor cookie-uri nu va face site-ul inutilizabil.

Aceste cookie-uri pot fi utilizate si pentru a evalua in mod anonim eficienta anunturilor PPC (cu plata pe clic) si a celor afiliate.

De exemplu, utilizam un cookie numit "recently_watched_video_id_list" pentru ca YouTube sa poate inregistra videoclipurile urmarite cel mai recent intr-un anumit browser.

Gestionarea cookie-urilor in browser

Unii utilizatori prefera sa nu permita cookie-urile. De aceea, majoritatea browserelor va ofera posibilitatea de a gestiona cookie-urile conform preferintelor dvs.

In unele browsere, puteti configura reguli pentru a gestiona cookie-urile individual pentru fiecare site. Astfel, beneficiati de un control mai detaliat asupra confidentialitatii. Aceasta inseamna ca puteti respinge cookie-urile de pe toate site-urile, cu exceptia celor in care aveti incredere.

In browsere exista o optiune cu care puteti sa stergeti datele de navigare. Puteti utiliza aceasta optiune pentru a sterge cookie-urile si alte date legate de site-uri si pluginuri, inclusiv datele stocate pe dispozitivul dvs. de Adobe Flash Player (cunoscute si sub numele de cookie-uri Flash). Consultati instructiunile pentru gestionarea cookie-urilor in browser-ul folosit. Unele browsere au si modul de utilizare incognito. Puteti naviga in modul incognito cand nu doriti ca accesarile de site-uri web sau descarcarile sa fie inregistrate in istoricul navigarii si al descarcarilor. Cookie-urile create in modul incognito sunt sterse dupa ce inchideti toate ferestrele incognito.

Gasiti mai jos cateva link-uri utile despre cum puteti seta cele cunoscute browsere:

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania „Black Friday” (numita in cele ce urmeaza si " Campania") este organizata de S.C. SECUTRADE DISTRIBUTION S.R.L., persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, Str. Maior Coravu nr. 17-23, bloc C6, scara A, parter, ap. 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2578/2016, CUI RO35691200 , reprezentata legal de Rad Petru Cristian in calitate de Administrator. In continuare, SECUTRADE DISTRIBUTION S.R.L va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania promotionala poarta denumirea „Black Friday”.

Art. 2.2. Campania promotionala se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada 18 - 20 noiembrie 2016 pe site-ul www.seku.ro pentru produsele semnalizate in pagina speciala  http://www.seku.ro/black-friday .

Articolul 3. Produse participante la Campanie 

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta produsele prezente pe http://www.seku.ro/black-friday  semnalizate ca fiind parte din Campanie.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza persoanele fizice care au implinit varsta de 18 ani la data inceperii Campaniei si persoanele juridice, potrivit Art. 2.2 de mai sus, care achizitioneaza produsele mentionate la Articolul 3.1. si care au creat un cont pe website-ul  www.seku.ro .

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei promotionale

Art. 5.1. Obiectul promotiei – pret unic net pentru produsele semnalizate in magazinul online pe pagina http://www.seku.ro/black-friday , in perioada 18 - 20 noiembrie 2016. Produsele trebuie achizitionate de Participanti in ziua Campaniei de pe http://www.seku.ro/black-friday

. Art. 5.2. Mecanismul campaniei
Produsele achizitionate in ziua Campaniei vor fi semnalizate in pagina http://www.seku.ro/black-friday . Acest pret va fi valabil doar in ziua Campaniei.
Produsele din campania „Black Friday” vor fi disponibile in pagina  http://www.seku.ro/black-friday  in limita stocului existent, fara a fi posibila plasarea altor comenzi in afara stocului alocat Campaniei.
Campania „Black Friday” nu se cumuleaza cu alte promotii. 
Participantii pot alege sa ridice comenzile plasate online din magazinul fizic cu urmatoarele mentiuni:
comenzile se pot ridica de la magazin in perioada 22-25 noiembrie, dupa o confirmarea in prealabil .
pentru produsele care nu fac parte din campania de Black Friday Organizatorul nu garanteaza disponibilitatea sau respectarea termenelor mentionate.
Procesarea comenzilor cu livrare la domiciliu se face in ordinea plasarii comenzii iar livarea se va face incepand de luni, 22 noiembrie. Orice intarziere va fi anuntata in prealabil.
Produsele pentru care s-a solicitat plata cu ordin de plata sau prin transfer bancar vor fi livrate dupa confirmarea intrarii banilor in cont. Produsele vor fi rezervate pentru maxim 48 de ore, dupa care Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.
Pentru livrarea produselor a caror valoare este mai mica de 299RON de lei, la domiciliu, prin curier, cumparatorul va trebui sa achite o taxa de transport, cost ce va fi facturat suplimentar pe aceeasi factura.

Articolul 6. Taxe si impozite

Art. 6.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 6.2. Prezenta Campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 7. Forta majora. Caz fortuit

Art. 7.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 7.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora sau cazul fortuit, este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

Articolul 8. Litigii

Art. 8.1. Orice reclamatie avand ca obiect Campania poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa pe mail la office@secutrade.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 8.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 9. Intreruperea campaniei promotionale

Art. 9.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Art. 9.2. In situatia in care Campania este intrerupta/ suspendata, Organizatorul va acorda beneficiile campaniei Participantilor care au indeplinit conditiile Campaniei pana la data suspendarii sau intreruperii, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Articolul 10. Regulamentul campaniei promotionale

Art. 10.1. Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil pe site-ul www.seku.ro pe toata perioada de desfasurare a Campaniei.

Art. 10.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.
 

Testeaza in Showroom

Increderea in performanta produsului este o componenta importanta in procesul de cumparare.
Nu de putine ori caracteristicile pe care le cautam, desi ideale pe hartie, se dovedesc a nu fi suficiente pentru nevoile noastre reale.

Pentru ca vrem sa te ajutam sa faci alegerea potrivita te asteptam in showroomul nostru sa testezi produsele din comanda ta.
Echipa seku este la dispozitia ta sa te ajute cu sfaturi si recomandari.

Acest serviciu se adreseaza clientilor din Bucuresti, pentru produsele CCTV, in baza unei programari.