Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Turnichet PXW TS211, Turnichet tripod semiautomat, bidirectional, functie Drop-arm
6.71302 RON
Turnichet PXW TS210, Turnichet bridge semiautomat, bidirectional, functie Drop-arm
6.97566 RON
Turnichet PXW TS306A Turnichet cu trepied semiautomat, bidirectional, functie Drop-arm, IP54, 35 treceri/minut
4.04184 RON
Turnichet Ozak HG02 GL-S, Inox cu geam, Module configurabile
19.89213 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Turnichetii (mecanism tripod secvential) reprezinta una dintre partile componente ale sistemelor de control acces, fiind dispozitive mecanice de acces "one-by-one", pe baza unui "key" de intrare, de obicei o cartela.

Turnichetii se impart in doua mari categorii: unidirectionali si bidirectionali. Turnichetii unidirectionali permit accesul intr-o singura directie, in timp ce turnichetii bidirectionali permit atat intrarea, cat si iesirea.

Turnichetii se mai impart si in half size (turnicheti care permit accesul individual, dar securitatea nu este la cel mai inalt nivel, existand probabilitatea ca persoane fara "key" de intrare sa le depaseasca) si full size (unde securitatea este la cel mai inalt nivel, iar probabilitatea accesului unei persoane neautorizate este minima).

Indiferent de tipul in care sunt construite (turnicheti de perete, cu un picior, verticali etc), aceste dispozitive trebuie sa permita rotirea libera, in cazuri de urgenta sau in cazul unei pene de curent, pentru a permite evacuarea rapida a spatiilor sau cladirilor unde sunt amplasate.