Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Kiturile de control acces au fost proiectate pentru a mentine siguranta persoanelor, a cladirilor si a datelor. Acestea te pot ajuta sa te asiguri ca doar persoane autorizate obtin acces la anumite zone ale unei unitati. Accesul in cladiri poate fi controlat pe baza de card, amprenta, parola sau diferite combinatii ale acestora. Kiturile de control acces pot securiza mai multe intrari si suporta pana la 100.000 de carduri si 300.000 de inregistrari. 

Indiferent de nevoile tale, iti punem la dispozitie o gama extrem de variata de sisteme de control acces la preturi foarte accesibile, produse de Dahua, Viontech, WGAccess, ZKAccess, acestia fiind printre cei mai renumiti producatori din industrie. De asemenea, daca nu stii pentru ce sa optezi, noi iti oferim consultanta gratuita, pentru a te ajuta sa achizitionezi produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Kiturile si camerele de supraveghere video, sistemele de alarma si kiturile de control acces te ajuta sa monitorizezi si sa permiti accesul in incinta doar persoanelor autorizate. Mai mult, iti ofera extra control in zone cheie. Se pot folosi in banci, cladiri de birouri, firme, etc pentru un plus de securitate, protectie a bunurilor si pentru o monitorizare mai buna a activitatii. 

Iti oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, livrare rapida prin curier si transport gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 499 de Lei! Seku.ro – partenerul tau de incredere pentru siguranta casei si afacerii tale!