Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1

PROMOTII BUTOANE/PEDALE PANICA

PROMOTII BUTOANE/PEDALE PANICA

 PXW EB-01, Buton panica ingropat, cu cheie
716 RON
 PXW AUPB54, Buton panica aplicat, cu cheie
716 RON
 PXW Buton PW-11D, Wireless
2148 RON
 Satel PNK-1, Buton de panica
4797 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Pedalele/butoanele de panica pot face diferenta intre o situatie de criza la domiciliu sau la birou. Cu ajutorul unei pedale/buton de panica poti trimite un semnal de urgenta catre un sistem de alarma aflat la distanta, chiar si in situatiile in care nu poti ajunge fizic la panoul de control. Butoanele de panica pot fi programate si pentru a trimite in mod silentios semnale catre autoritati, asa cum se practica adesea in magazine, banci sau alte spatii publice.

Securitate sporita

Butoanele de panica sunt utilizate cel mai des in companii, dar pot fi folosite si acasa. Atunci cand sunt utilizate in birouri sau spatii comerciale acestea sunt instalate sub sertarul cu bani. In momentul in care transmitatorul este activat prin apasarea butonului, acesta trimite un semnal RF catre receptorul la care este conectat. In continuare, panoul de control va trimite mai departe o alarma autoritatilor sau statiei de monitorizare, infractorii nestiind ca politia este pe drum.

Pe site-ul Seku.ro vei gasi diverse tipuri de pedale si butoane de panica. Acestea sunt fabricate de Satel si PXW, companii ce sunt renumite pentru calitatea produselor lor.

Comanda astazi de pe site si beneficiezi de transport gratuit la comenzi peste 499 Lei!