Nu ai nici un produs in cos.

CAMERE ASCUNSE SI DISPOZITIVE SPIONAJ

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din
Inapoi
1 din
PRODUCATORI

Protejeaza-ti casa si/sau afacerea cu solutii de securitate personalizate de la Seku.ro! Din gama variata de produse pe care le avem disponibile pe site, fac parte camere de supraveghere video, camere ascunse si dispozitive pentru spionaj de la producatori cunoscuti.

Gratie avansarii tehnologice, acum poti achizitiona camere ascunse de dimensiuni reduse, ce pot fi camuflate foarte usor, cum ar fi camere ascunse in pix, in sapca sau in brelocul de la chei. Acestea sunt concepute pentru a-ti oferi posibilitatea de a urmari de la distanta activitatea dintr-un anumit perimetru sau de a monitoriza discutia cu un interlocutor. Camerele ascunse comercializate pe site-ul Seku au rezolutii foarte bune si redau imagini clare.

Prin folosirea unor camere ascunse sau a unor dispozitive de spionaj, ai urmatoarele beneficii:

- poti avea control total asupra securitatii familiei, bunurilor sau afacerii tale;
- poti monitoriza activitatea de la birou sau de acasa, fara ca persoanele prezente sa se simta intimidate sau urmarite;
- poti urmari imaginile chiar si de la distanta, oriunde te-ai afla si in orice moment;
- poti avea dovezi incontestabile in cazul unei dispute, unui furt etc.

Unul dintre factorii principali pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand cauti camere ascunse si dispozitive de spionaj este locul unde vrei sa le amplasezi. "Discret" este intotdeauna cuvantul cheie pe care trebuie sa te concentrezi. Daca vrei compact, care sa nu trezeasca suspiciuni, o camera ascunsa intr-un breloc de la chei sau intr-un pix este, probabil, alegerea cea mai potrivita.

In cazul in care nu esti in tema cu acest domeniu si nu stii exact ce camera ascunsa sau ce dispozitive de spionaj ti s-ar potrivi, noi iti oferim consultanta gratuita, pentru a face cea mai buna achizitie. De asemenea, beneficiezi de transport gratuit la comenzile ce depasesc 499 de Lei.