Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1

PROMOTII INTERFOANE DE BLOC

PROMOTII INTERFOANE DE BLOC

Interfon de bloc Electra Pass Digital P4S.A91I, Cititor RFID, Inox
79397 RON
Interfon de bloc Electra PASS Analogic PES.A255, Cititor RFID, Inox
81396 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Interfoanele de bloc reprezinta sisteme de comunicatii folosite in blocurile de locuinte. Interfonul de bloc asigura comunicarea intre un post central (master), situat la intrarea in scara de bloc, si unitati auxiliare (slave), amplasate in fiecare apartament din acel bloc.

Prin intermediul interfoanelor, persoanele care nu detin chei sau cartele de acces in bloc suna la un numar prestabilit (de obicei numarul apartamentului unde vor sa ajunga), iar o persoana aflata in interior le permite accesul.

Interfoanele de bloc reprezinta un sistem eficient de eliminare a persoanelor nedorite din scara blocului, deoarece, pe langa o cale de comunicatie, reprezinta si un sistem de acces.

Fiecare interfon de bloc vine echipat cu un numar de cartele si de chei care se distribuie locatarilor din bloc, pentru acces.

Lasa securitatea si protejarea casei, bunurilor si business-ului tau pe mana expertilor! Seku.ro te intampina cu o gama variata de produse, cum ar fi interfoane de bloc, kituri si camere de supraveghere video, sisteme de alarma si detectie, butoane si pedale de panica, interfon sau senzori de miscare, la preturi accesibile!