Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Cititor Stand Alone PXW ACC-7612, cu tastatura
17674 RON
Cititor Stand Alone Dahua ASI1201E-D, RFID, Waterproof, 125KHz (EM)
36958 RON
Cititor Stand Alone Dahua ASI1201A, tastatura touch si display LCD
44319 RON
Cititor Stand Alone Silin S2-EM, Controler stand-alone cu telecomanda
7854 RON
Cititor Stand Alone Secukey SK3-2, Controler cu card si PIN, tastatura wireless
34272 RON
Cititor Stand Alone YLI S5, Controler bluetooth cu cititor de proximitate Mifare
34272 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Stand alone-urile reprezinta cititoare de carduri de acces. Acestea pot avea sau nu tastatura pentru coduri PIN si pot retine pana la 30.000 de utilizatori.

Unele stand alone-uri functioneaza cu ajutorul tehnologiei RFID, altele citesc cardurile de acces prin Bluetooth. Alimentarea, temperatura de functionare si distanta de citire difera de la un model la altul.

In oferta Seku, companie din Romania fondata in 2016, care comercializeaza camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, exista mai multe tipuri de Stand alone, cu sau fara tastatura si ecran LCD, care suporta diferite tipuri de carduri, se conecteaza la PC si au alarme pentru intrusi, alarme de panica si alarme sabotaj.

Protejarea si siguranta locuintei tale, a bunurilor tale si a business-ului tau ar trebui lasate in grija expertilor. La Seku.ro gasesti stand alone-uri, sisteme de alarma si detectie, kituri si camere de supraveghere video, interfoane, senzori de miscare, butoane si pedale de panica la preturi potrivite pentru orice buget.