Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Accesoriu automatizare PXW Telecomanda 4 canale
2271 RON
Accesoriu automatizare PXW Receptor wireless, 1 canal monostabil
2839 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Un sistem de automatizare nu poate functiona fara accesoriile de rigoare. Astfel, pe langa solutiile de automatizare propuse prin centralele si modulele Smart Home prezentate pe site-ul nostru, in portofoliul de produse atent selectionate, de inalta calitate si tehnologie, iti oferim si o serie de accesorii automatizari care sa puna in functiune sistemul tau de securitate, acasa sau la birou. Alegi astfel telecomanda de care ai nevoie, iar sistemul tau va functiona si va fi controlat printr-o singura atingere de buton.

Optand pentru un sistem de automatizare a locuintei sau sediului firmei tale, te vei bucura de siguranta in ceea ce priveste controlul usilor si ferestrelor,  printr-o singura atingere a telecomenzii, si vei sta linistit in ceea ce priveste posibile pericole cum ar fi un incendiu, datorita unui detector de fum care se declanseaza automat in caz de urgenta.

Iti punem la dispozitie o gama larga de solutii pentru automatizari, la preturi avantajoase. Mai important decat atat, avantajul oferit de produsele noastre este propria ta siguranta, inclusiv cea a afacerii tale.