Nu ai nici un produs in cos.

DETECTORI CONVENTIONALI

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 2
Detector conventional Zeta Optic de fum MKII-OP
4726 RON
Detector conventional Cofem DLR50Z, Fascicul optic 50m
2.22529 RON
Detector conventional Cofem Cablu caldura liniar, Tip EPC, CTEPC68
5418 RON
Detector conventional Cofem Optic de fum A30XH
11290 RON
Detector conventional Cofem DLR100Z, Fascicul optic 100m
4.74924 RON
Detector conventional Cofem DLR50M, Fascicul optic 50m, Motorizat
4.77722 RON
Detector conventional Cofem DLR100M, Fascicul optic 100m, Motorizat
5.78292 RON
Detector conventional Cofem Optic de fum A35BS
3721 RON
Inapoi
1 din 2
PRODUCATORI

Detectorii conventionali de incendiu sunt realizati de producatorii Cofem, PXW, Satel si Zeta si se regasesc in oferta Seku la preturi potrivite pentru orice buzunar.

Detectorii adresabili disponibili in oferta Seku functioneaza pe baza de detectie a fumului, a temperaturii, a fumului si temperaturii concomitent, sau cu fascicul optic si cablu liniar.

Diferenta dintre detectorii conventionali si detectorii adresabili consta in urmatorul aspect: detectorii conventionali fac parte dintr-un sistem conventional de detectie incendiu, sistem care nu permite identificarea individuala a detectorilor in centrala conventionala. Spre comparatie, detectorii adresabili, care fac parte din sisteme adresabile de detectie incendiu, pot fi identificati individual in centrala adresabila.

Seku.ro este locul in care poti cumpara cele mai performante solutii de monitorizare si securitate pentru casa si afacerea ta, cum ar fi: detectori conventionali, kituri si camere de supraveghere video, senzori de miscare, interfoane sau sisteme de alarma si control acces. Gama foarte larga de produse iti certifica faptul ca vei gasi tot ceea ce ai nevoie la Seku.ro.