Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1

PROMOTII COMUNICATOARE

PROMOTII COMUNICATOARE

Comunicator Secolink Universal GSVU
49528 RON
Comunicator Secolink GSV5_EN, Comunicator universal CID Secolink GSV5
36942 RON
Comunicator Ortus LUN-27C kit Comunicator GSM/3G
44420 RON
Comunicator Secolink GSV7_EN, Comunicator universal CID Secolink GSV7
45012 RON
Comunicator Satel Comunicatie Ethernet ETHM-1 Plus
57977 RON
Comunicator Ortus KIT_LUN27_PHX_SM Kit 20 comunicatoare, dispecerat soft, translator
11.84526 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

In societatea de astazi, solutiile de securitate si protejarea constanta a casei, afacerii, familiei sau bunurilor au devenit o necesitate. Este bine sa fii mereu cu un pas inaintea tuturor, ca sa previi tot felul de situatii care iti pot periclita linistea sau siguranta.

Seku.ro este partenerul tau de incredere si iti ofera cele mai bune produse, la preturi foarte accesibile, cum ar fi sisteme de alarma si detectie incendiu, comunicatoare, sisteme si camere de supraveghere video, interfon, senzori de miscare, dar si automatizari sau solutii IT&C.

De asemenea, daca vrei sa afli mai multe informatii cu privire la produsele pe care le comercializam, iti oferim consultanta gratuita la orice achizitie, ca sa ai certitudinea ca ai facut cea mai buna investitie.

Nu in ultimul rand, beneficiezi de livrare rapida oriunde prin curier! Asadar, profita acum de ofertele noastre si cumpara produse, cum ar fi comunicatoare, kituri si camere de supraveghere video sau sisteme de alarma de top la preturi accesibile!