Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din
Inapoi
1 din
PRODUCATORI

Sistemele de alarma oferite de Seku sunt tot ceea ce ai nevoie pentru linistea ta, oferindu-ti protectia pe care ti-o doresti atat acasa, cat si la locul de munca. Astfel, iti punem la dispozitie o gama variata de produse de calitate superioara, cunoscute in intreaga lume datorita performantelor de care au dat dovada de-a lungul timpului.

Daca ar fi sa facem o clasificare succinta a acestora, principalul lucru pe care ar trebui sa il cunosti este acela ca exista doua tipuri de sisteme de alarma:

1. Wireless – sistemele de alarma wireless sunt mai usor de instalat, chiar si de catre persoane care nu au experienta in acest domeniu, prin simpla lectura si urmarire a instructiunilor. De asemenea, au un design modern, care se integreaza in orice tip de interior.

2. Prin cablu – este necesar ca sistemele de alarma prin cablu sa fie montate de catre persoane avizate, adica de instalatori profesionisti. Din punct de vedere al design-ului, ultimele modele lansate se potrivesc si ele cu o mare varietate de incaperi sau spatii.

De asemenea, indiferent daca optezi pentru sisteme de alarma fixe sau mobile, Seku iti pune la dispozitie solutii de protectie atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Astfel, vei gasi pe site-ul nostru sisteme de detectie si alarme, centrale antiefractie, precum si o gama larga de accesorii, toate menite sa sustina protectia de care ai nevoie in propriul camin sau in sediul afacerii tale. In plus, iti garantam ca suntem cea mai buna alegere pentru tine, dat fiind ca iti oferim cel mai bun raport calitate-pret, precum si transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 499 de Lei!