Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Detector adresabil Zeta Optic de fum Fyreye MKII
11353 RON
Detector adresabil Cofem Optic de fum A30XHAS
12136 RON
Detector adresabil Cofem Optic de fum si temperatura statica A30XHA
12900 RON
Detector adresabil Cofem Rate de crestere temperatura A30XTA
13702 RON
Detector adresabil Zeta Optic de fum si temperatura Fyreye MKII
16051 RON
Detector adresabil Cofem Multiplu A30XHTCO (Temperatura, fum si CO)
45671 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Oferta distribuitorului de sisteme de supraveghere si detectie incendiu Seku, include mai multe tipuri de detectori adresabili.

Acesti detectori adresabili de incendiu provin de la producatorii Zeta si Cofem si se regasesc in oferta Seku la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Detectorii adresabili functioneaza pe baza detectiei fumului, a temperaturii sau a ambelor in acelasi timp.

Diferenta dintre un detector adresabil si unul conventional este urmatoarea: cel dintai face parte dintr-un sistem adresabil care permite identificarea individuala a detectorilor in centrala adresabila. Spre comparatie, detectorii conventionali (care fac parte din sisteme conventionale de detectie incendiu) nu pot fi detectati individual in centrala conventionala.

Seku.ro reprezinta magazinul de unde poti achizitiona cele mai potrivite solutii de securitate pentru locuinta sau business-ul tau, precum detectori adresabili, sisteme de alarma si control acces, interfon, senzori de miscare sau kituri si camere de supraveghere video. Oferta foarte vasta de produse si preturile la indemana oricui iti garanteaza ca vei gasi tot ceea ce cauti pe site-ul nostru.