Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Sirena conventionala Cofem Interior SIR-24B, 102dB
14877 RON
Sirena conventionala Cofem SIR24C, Sirena Cofem conventionala, interior si exterior, semnal optic si acustic, certificata EN54-23
49327 RON
Sirena conventionala Cofem Interior CA6
28015 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

In oferta Seku se regasesc atat sirene conventionale, cat si sirene adresabile. Sirenele conventionale fac parte din sistemele conventionale de detectie incendiu, care sunt recomandate pentru imobile mici. In cazul sistemelor conventionale, identificarea individuala a detectorilor nu este posibila.

Oferta Seku cuprinde sirene realizate de producatorul Cofem, cu utilizare atat pentru interior, cat si pentru exterior si cu semnale acustice si luminoase.

In situatia in care doresti sa afli mai multe despre Seku.ro si produsele sale, pentru a fi sigur ca achizitionezi cele mai potrivite sirene conventionale, camere de supraveghere ori sisteme de alarma pentru tine, iti asiguram consultanta gratuita pentru orice produs achizitionat. Profita acum de oferta noastra si beneficiezi de un raport calitate-pret excelent, livrare rapida prin curier si transport gratuit la comenzi de peste 499 de Lei.