Nu ai nici un produs in cos.

Inapoi
1 din 38
Camera de supraveghere IR-LAB D1R36CM Dome 700 linii CMOS 1/3'' 3.6mm IR 20m
7097 RON
Camera de supraveghere Dahua HAC-B1A21-0280B, HDCVI Bullet 2MP, CMOS 1/2.7'', 2.8mm, IR 20m, IP67
9064 RON
Camera de supraveghere Dahua DH-HAC-T1A21-0280B, 2MP HDCVI, CMOS 1/2.7'', 2.8mm, IR 20m
6998 RON
Camera de supraveghere Dahua HAC-HDW1500TRQ-0280B-S2, HDCVI Dome Starlight 5MP, CMOS 1/2.7'', 2.8mm, IR 25m, IP50
13529 RON
Camera de supraveghere U.Smart UD-403, AHD, Dome, CMOS  1/4 inch , 720p, 24 leduri IR
9900 RON
Inapoi
1 din 38
PRODUCATORI

Instalarea unor camere de supraveghere de interior sau exterior poate preveni infractiunile in locuinta proprie, locurile publice sau spatiile comerciale, obiectivele supravegheate video fiind, statistic, atacate mult mai rar. Camerele de supraveghere se impart in doua mari categorii, in functie de modul de transmisie: camere de supraveghere analogice si digitale. 

In ciuda aparitiei camerelor digitale (IP), camerele de supraveghere analogice continua sa evolueze si isi indeplinesc in continuare rolul: acela de a descuraja raufacatorii sa produca infractiuni si de a ajuta organele abilitate sa prinda autorii unor fapte reprobabile si sa recupereze rapid bunurile furate. In cazul companiilor foarte mari sau al unor magazine care comercializeaza obiecte pretioase, sistemul de camere de supraveghere analogice poate fi conectat direct la politie sau poate fi monitorizat in permanenta de personal specializat. 

Desi tehnologia IP wireless se dezvolta pe zi ce trece, camerele de supraveghere analogice raman in continuare in topul preferintelor datorita costului redus de functionare. Echipamentele si mentenanta sunt mult mai ieftine in cazul camerelor de supraveghere analogice decat in cel al camerelor IP, iar pe deasupra nici nu exista riscul incompatibilitatilor de sistem aparute in cazul camerelor digitale.

Camerele de supraveghere analogice folosesc semnale PAL, compatibile cu toate sistemele de acest tip deja instalate. Astfel, in cazul defectarii uneia dintre camere, nu trebuie inlocuit tot sistemul.

Camerele de supraveghere analogice sunt recomandate pentru locuinte si spatii comerciale, oferind imagini suficient de clare, in timp real. De asemenea, acestea sunt eficiente si in situatii de iluminat scazut, fiind potrivite pentru supravegherea exterioara a unei case, a parcarilor sau a companiilor mici, in conditiile in care singurul iluminat disponibil este cel stradal.

Spre deosebire de camerele de supraveghere analogice, cele digitale (IP) nu transmit imaginile chiar in timp real, ci cu o mica intarziere cauzata de compresia necesara semnalului digital. 

In cazul in care nu stii ce camere de supraveghere analogice sunt potrivite pentru casa sau biroul tau, un reprezentant Seku te poate ajuta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site.