Nu ai nici un produs in cos.

CAMERE SUPRAVEGHERE | CELE MAI BUNE PRETURI | LIVRARE RAPIDA

CELE MAI NOI CAMERE SUPRAVEGHERE | CELE MAI BUNE PRETURI | LIVRARE RAPIDA ADAUGATE IN MAGAZIN

PRODUSE NOI

PRODUCATORI

Daca iti doresti sa cumperi un sistem de monitorizare pentru casa ta sau sediul business-ului tau, trebuie sa stii ca ai la dispozitie doua optiuni: camere supraveghere analogice sau digitale (IP). O camera analogica difuzeaza imaginile captate pe un TV sau cu ajutorul unui DVR, in timp ce una IP utilizeaza un server online. Citind in continuare, vei afla care sunt celelalte diferente dintre cele doua tipuri de camere pentru a putea face o alegere, tinand cont de necesitatile tale.

Calitatea imaginii. Camerele de supraveghere analogice pot furniza imagini de inalta calitate (HD), insa doar pe o distanta scurta. Asadar, acestea sunt indicate pentru spatii mici, cum ar fi un apartament sau un birou, pe cand camerele IP sunt recomandate pentru supravegherea unei parcari ori a unui depozit.

Claritatea. Claritatea imaginilor furnizate de o camera de supraveghere analogica depinde foarte mult de spatiul in care este pozitionata aceasta si de mediul inconjurator. In schimb, o camera IP are numeroase functii inteligente, printre care Back Light Compensation sau Auto White Balance, care permit imbunatatirea imaginilor originale. Daca nu doresti insa sa observi toate detaliile dintr-o imagine cu lux de amanunte, atunci o camera analogica este optiunea ideala pentru tine.

Luminozitatea. Un alt factor important in decizia pe care trebuie sa o iei este reprezentat de luminozitate. O camera de supraveghere analogica functioneaza similar in toate conditiile de luminozitate, in timp ce una IP ajusteaza calitatea imaginii in mod automat. Tinand cont de acest aspect, o camera de supraveghere analogica este recomandata pentru spatii inchise, in timp ce pentru exterior, unde conditiile de iluminare variaza drastic pe parcursul unei zile, sunt indicate cele IP.

Pretul. Deoarece se bazeaza pe o tehnologie disponibila de mai bine de 50 de ani, camerele de supraveghere analogice sunt mai ieftine. Camerele analogice mai au si avantajul fiabilitatii, insa sunt ceva mai dificil de montat, intrucat au in componenta mai multe cabluri. Pe de alta parte, desi sunt mai scumpe si mai instabile, intrucat depind de calitatea conexiunii la internet, camerele IP sunt mai performante si ofera imagini de o calitate ireprosabila.

Indiferent daca iti doresti o camera de supraveghere analogica sau una digitala, acum vei sti care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont si vei face cea mai buna alegere, in deplina cunostinta de cauza. Magazinul online Seku.ro iti pune la dispozitie o oferta foarte variata de camere de supraveghere, atat analogice, cat si IP, de la branduri recunoscute la nivel international, printre care Hikvision, Dahua, Samsung sau TVT. In plus, tot aici gasesti DVR-uri, NVR-uri si accesorii, pentru a crea un kit de supraveghere complet. Comanda acum de pe site-ul nostru si beneficiezi de transport gratuit la comenzi care depasesc 499 de Lei, dar si de numeroase promotii si reduceri!