Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din
Inapoi
1 din
PRODUCATORI

Seku.ro este partenerul tau de incredere care iti aduce cele mai bune solutii de securitate standard sau personalizate, atat pentru firma, cat si pentru apartament, bloc de locuinte, vila etc. Siguranta ta, a familiei tale sau a afacerii nu este un subiect de neglijat.

Indiferent de zona in care locuiesti sau in care iti desfasori activitatea, ai intotdeauna nevoie de protectie si monitorizare, cu ajutorul unui kit de supraveghere video analogic. Aceste kituri sunt accesibile si includ camere de supraveghere analogice ce au rezolutii de 720p sau 1080p, dar si DVR-uri foarte performante care pot suporta aceste semnale video. Sunt usor de instalat si de configurat, construite pentru interior sau exterior, fiind potrivite atat pentru casa cat si pentru birou. 

Daca doresti sa folosesti inregistrarile ca proba in cazul unei infractiuni, pentru recunoastere faciala sau pentru a identifica numarul de pe placuta de inmatriculare, camerele de supraveghere analogice HD sunt recomandate. Acestea pot fi instalate in apropierea intrarilor sau iesirilor, la inaltimea fetei, pentru a capta imagini clare ale tuturor celor care iti trec pragul casei sau al companiei. Rezolutia HD este, de asemenea, esentiala pentru a capta imagini clare legate de orice act de vandalism sau alt comportament agresiv, deoarece iti permite sa inregistrezi imagini pentru a vedea exact ce s-a intamplat.

Daca nu esti la curent cu acest domeniu sau daca nu stii exact ce camere de supraveghere analogice sa alegi, noi te vom ajuta, oferindu-ti consultanta gratuita, ca sa ai certitudinea ca ai facut cea mai buna achizitie!  Cu solutiile pe care ti le oferim, nu a fost nicicand mai usor sa fii in siguranta! Ai 24 de luni garantie la kiturile de supraveghere video analogice de pe site si livrare gratuita la comenzi ce depasesc 299 de Lei.