Nu ai nici un produs in cos.

Cele Mai Bune Camere de Supraveghere: TOP 5 alegeri!

Un sistem de supraveghere este cea mai buna modalitate prin care poti alege sa iti protejezi casa sau afacerea. Daca iei in considerare montarea unor camere video atat in interiorul, cat si in exteriorul unei cladiri, trebuie sa stii care sunt cele mai bune, conform specialistilor in domeniu. In continuare, vei descoperi care sunt cele mai populare, dar si cele mai eficiente modele, pentru a lua decizia corecta!

Cuprins

1.Clasificarea camerelor de supraveghere si caracteristicile de care trebuie sa tii cont in alegerea celei potrivite

2.Care sunt cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior?

3.Care sunt cele mai bune camere de supraveghere pentru interior?

1.Clasificarea camerelor de supraveghere si caracteristicile de care trebuie sa tii cont in alegerea celei potrivite

Tinand cont de diferiti factori, exista o clasificare a camerelor de supraveghere, care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie in functie de nevoile pe care le ai. Iata care sunt criteriile pe baza carora se diferentiaza camerele de monitorizare video:

Conditiile de mediu

Aici este vorba despre locul in care vor fi amplasate camere. Exista echipament atat pentru exterior, cat si pentru interior. Produsele speciale pentru mediul exterior rezista la temperaturi mai ridicate, pana la 60 de grade, dar si mai scazute, de pana la -30 si fac fata cu brio capriciilor meteo, precum zapada, ploaie sau ger. Cele de interior sunt fabricate pentru a functiona in conditii optime intre -5 si maxim 40 de grade, fiind ferite de umezeala sau temperaturi extreme. 

Lumina

Claritatea imaginilor in functie de lumina este foarte importanta in cazul unui sistem de supraveghere video. Asadar, exista camere pentru zi (in care mediul este luminos) si pentru noapte (lumina mai slaba). Ceea ce face o camera de noapte sa fie eficienta nu este neaparat prezenta led-urilor cu infrarosu ci, mai degraba, de calitatea senzorului de imagine si felul in care acesta lucreaza impreuna cu radiatia IR

Distanta

Aceasta caracteristica face referire la perimetrul acoperit de raza de actiune a camerei, adica distanta pentru care se pot obtine imagini cat mai clare. Unele echipamente pot fi ideale pentru distante diferite, de la 5, 10, 15m pana la 20 m sau chiar mai mult!

Pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa tii cont de nevoile tale, facand o combinatie intre toate cele trei caracteristici mentionate.

2.Care sunt cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior?

Acum ca ai aflat clasificarile camerelor de supraveghere, iata care sunt modelele ideale pentru exterior, recomandate de specialisti pentru pretul accesibil, dar si pentru eficienta de care dau dovada atat pe intuneric, cat in conditii de lumina puternica:

  • Hikvision DS-2CE16D8T-IT5
  • Dahua HAC-HFW1000S S3
  • Dahua HAC-B2A21
  • Hikvision DS-2CE16D0T-IRP
  • Dahua HAC-HFW1100RM

Toate aceste modele pot fi gasite pe site-ul Seku, impreuna cu specificatiile individuale, la un excelent raport calitate-pret.

3.Care sunt cele mai bune camere de supraveghere pentru interior?

In continuare, gasesti o lista cu cele mai performante camere de supraveghere pentru interior, care functioneaza foarte bine in orice conditii de mediu, disponibile la cele mai bune preturi:

  • Guard View GD42F2M
  • Dahua HAC-HDW1100EM-A-S3
  • Guard View GD42V3M
  • TVT TD-7525AE2(D/FZ/AR2)
  • Hikvision DS-2CE56H1T-IT3

Modelele de camere de supraveghere pentru interior mentionate sunt disponibile in oferta Seku, iar pe paginile de produs poti citi mai multe informatii despre fiecare in parte. Vei afla, astfel, care dintre acestea raspund nevoilor tale si care sunt cele mai potrivite pentru incaperile in care vrei sa le montezi!

Pentru a lua cea mai buna decizie, de care sa fii complet multumit, tine cont de sfaturile specialistilor si de caracteristicile prezentate in acest articol. Bugetul tau nu va avea de suferit, insa proprietatile tale vor fi tot timpul protejate, iar acest lucru te va face sa scapi de griji si de stres!