Nu ai nici un produs in cos.

Supraveghere Video

12.03.2019 13:41
In prezent, tehnologia sistemelor de supraveghere a evoluat foarte mult, oferind siguranta unui control total asupra diverselor aspecte ale vietii. Inainte, ele erau folosite numai de catre institutii ce prezentau cerinte mai speciale. La nivel de securitate insa, in ziua de astazi, oricine isi poate permite un kit de supraveghere, care sa creeze un plus de confort in propria locuinta.

citeste mai mult

13.02.2019 14:33
Cablul coaxial a fost inventat in 1880, fiind folosit pentru prima data de catre compania AT&T, cu ajutorul unei structuri de transmitere coaxiala.Astazi, tehnologia permite folosirea unor fire rasucite de cupru sau a fibrei optice, drept alternativa a cablului coaxial. Intr-o caseta speciala protectoare, pot fi grupate mai multe perechi de tuburi coaxiale, cu posibilitatea de a transmite informatia pe distante foarte mari.

citeste mai mult

13.02.2019 12:03
Multe persoane care aleg sa monteze un sistem de supraveghere video in domeniul privat, in scop persoanal sau ca angajator, la locul de munca, sunt nedumerite in legatura cu legislatia in vigoare si maniera prin care monitorizarea video poate fi efectuata. In acest articol, vei afla mai multe despre legislatia din Romania si ce impune aceasta in folosirea sistemelor de supraveghere, in diferite situatii.

citeste mai mult

21.01.2019 10:49
De multi ani, toate DVR-urile ofera posibilitatea conectarii la internet, cu scopul urmaririi si monitorizarii sistemului de supraveghere atat de pe calculator, cat si de pe orice alt device conectat. Acest lucru reprezinta un beneficiu pentru cei care isi doresc sa beneficieze de siguranta, indiferent de locul in care se afla, chiar si de la mare distanta. Cel mai mare avantaj al unui sistem de supraveghere il reprezinta faptul ca acesta poate fi cu usurinta urmarit prin internet. Tot ce ai nevoie este un laptop, o tableta sau un telefon, din orice loc exista o conexiune buna la serviciile de internet. Conectarea unui sistem de supraveghere la internet nu este un proces foarte complicat, implicand numai cateva etape usor de urmat de catre oricine. Ai nevoie numai de putina rabdare si atentie pentru a le putea parcurge.

citeste mai mult

15.01.2019 16:13
Printre prioritatile tale se afla siguranta celor dragi, dar si a bunurilor? Iti doresti sa iti protejezi domiciliul, investind in produse de o calitate inalta? Ai achizitionat camere de supraveghere care, insa, au inceput sa aiba probleme de imagine? Este foarte important ca in cazul unor defectiuni tehnice sa apelezi la specialisti care sa te indrume, ori care sa intervina daca problema persista. Cu toate acestea, pentru a putea ajuta la rezolvarea situatiei, este nevoie sa stii care sunt posibilele cazuri, astfel incat sa constati care este tipul problemei (eroare a softului sau tehnica, nereguli la instalatia electrica, etc.).

citeste mai mult

08.01.2019 16:31
Cum se realizează corect montarea camerelor de supraveghere la bloc Dacă ai deja un kit de supraveghere video, iată cum trebuie să-l montezi în 3 pași simpli Montarea dispozitivului DVR la un monitor Cablurile BNC și conectarea camerelor Vizualizarea imaginilor și setarea preferințelor

citeste mai mult

12.12.2018 14:16
Un sistem de supraveghere este cea mai buna modalitate prin care poti alege sa iti protejezi casa sau afacerea. Daca iei in considerare montarea unor camere video atat in interiorul, cat si in exteriorul unei cladiri, trebuie sa stii care sunt cele mai bune, conform specialistilor in domeniu. In continuare, vei descoperi care sunt cele mai populare, dar si cele mai eficiente modele, pentru a lua decizia corecta!

citeste mai mult

07.12.2018 10:55
Existenta unui sistem complet de supraveghere, atat intr-o resedinta personala, cat si intr-o cladire de birouri ori un spatiu comercial este foarte importanta. Acesta iti ofera garantia ca bunurile tale sunt tot timpul in siguranta si ca, in eventualitatea intamplarii unui eveniment nefericit, se limiteaza pagubele materiale.

citeste mai mult

29.11.2018 11:57
Camerele de supraveghere video reprezinta una dintre cele mai benefice inovatii in materie de tehnologie, devenind foarte populare pentru eficienta lor ca masura de securitate, venind cu numeroase avantaje. Daca ai achizitionat un astfel de echipament sau te gandesti sa o faci, pentru birou sau pentru acasa, vei gasi mai departe toate informatiile necesare pentru a beneficia de accesul la camerele de supraveghere de oriunde te-ai afla, cu ajutor diferitelor device-uri.

citeste mai mult

26.11.2018 14:57
Iti doresti sa ai mereu acces la informatiile inregistrate de camerele de supraveghere pe care le-ai achizitionat? Un astfel de sistem poate fi dotat cu transmitere live, cu ajutorul internetului, vizionarea putandu-se face pe un calculator sau laptop, ori chiar pe un dispozitiv mobil (telefon / tableta).

citeste mai mult

22.11.2018 15:52
Inregistrarea video reprezinta una din dovezile imbatabile in cazul actionarii in maniera legala in diferite contexte si situatii delicate, care potrivit legii urmeaza a fi discutate si disputate in instanta, cu scopul de a ajunge la o sentinta/ o decizie cat mai potrivita din punct de vedere al probelor aduse si al desavarsirii unei anumite fapte, care nu se afla in normele legislative permise.

citeste mai mult

01.10.2018 12:19
Cele mai moderne kit-uri de supraveghere video dispun de functii inteligente, care imbunatatesc calitatea imaginii si te ajuta sa profiti la maximum de eficienta acestora

citeste mai mult

23.07.2018 13:48
Daca vrei sa iti instalezi camere de supraveghere si ai prospectat deja piata, probabil ultima intrebare pe care ti-o adresezi inainte de a face achizitia este Hikvision sau Dahua?

citeste mai mult

22.06.2018 17:16
Camerele de supraveghere se impart in doua mari categorii, in functie de tehnologia utilizata - camere CCTV, care folosesc tehnologie analogica, si camere IP, care folosesc tehnologie digitala. Citind acest articol, vei afla care sunt beneficiile unor camere IP si iti vom recomanda trei modele disponibile pe site-ul nostru.

citeste mai mult

08.06.2018 08:48
Noua gama de videointerfoane si interfoane Touch Line de la Electra a fost dezvoltata conform dictonului "complex, dar nu complicat", rezultand o familie completa de produse (solutii de instalare pentru case, blocuri, centre rezidentiale), care imbina armonios design-ul intuitiv cu diversitatea de functii.

citeste mai mult

31.05.2018 06:54
Daca vrei sa iti montezi un sistem de supraveghere, in special pentru sediul afacerii tale, trebuie sa obtii aprobari de la autoritati si sa respecti anumite prevederi legale. Seku se va ocupa de toate acestea, prin intermediul serviciului complet de montare a unui sistem de supraveghere video! Afla mai multe detalii.

citeste mai mult

30.05.2018 09:42
Investitia intr-un kit de supraveghere performant este una serioasa si, tocmai din acest motiv, nu iti poti permite sa cheltui o suma considerabila de bani pe un produs despre care nu esti sigur ca functioneaza in parametri optimi. Te asteptam in showroom-ul Seku.ro sa testezi kit-urile de supraveghere comanda ta!

citeste mai mult

26.05.2018 02:14
Hikvision, lider mondial in materie de produse si solutii inovatoare de supraveghere video, a facut un pas important in dezvoltarea tehnologiei, prin introducerea camerelor analogice cu Power over Coaxial. Aceasta tehnologie va face mult mai usoara instalarea camerelor de supraveghere, ceea ce reprezinta o veste excelenta.

citeste mai mult

14.05.2018 05:34
Atunci cand oamenii decid sa investeasca in apartamentul lor, cei mai multi se gandesc sa renoveze sau sa isi achizitioneze un televizor ori o piesa noua de mobilier. Totusi, de departe cea mai rentabila investitie pe care o poti face pentru locuinta ta, dar si pentru un spatiu de birouri, este o camera de supraveghere. Aceasta te va ajuta sa cumperi linistea si siguranta ta, dar si a familiei sau a angajatilor tai.

citeste mai mult

12.05.2018 06:56
Inainte de a intra in mai multe detalii despre alegerea sistemului potrivit pentru casa sau afacerea ta trebuie sa vorbim despre termenii specifici din acest domeniu. Este destul de dificil sa faci o comparatie intre doua sau mai multe sisteme cand te lovesti de abrevieri si terminatii cu care nu esti familiarizat. Fiecare camera sau DVR are puncte forte si minusuri, trebuie doar sa stabilesti care sunt cerintele si nevoile tale poti apoi sa faci alegerea potrivita in functie de specificatiile gasite.

citeste mai mult