Nu ai nici un produs in cos.

Descopera gama de videointerfoane Touch Line de la Electra pe Seku.ro!

Descopera gama de videointerfoane Touch Line de la Electra!

 

Stai la casa si vrei sa verifici cine suna la poarta fara sa fie nevoie sa iesi in curte? Esti administrator de bloc si vrei sa dotezi toate apartamentele cu tehnologie de ultima generatie? Detii un business si cauti o solutie pentru a limita accesul persoanelor neautorizate? Iti recomandam sa incerci videointerfoanele din gama Touch Line de la Electra, disponibile in oferta Seku.ro!

 

Noua gama de videointerfoane si interfoane Touch Line de la Electra a fost dezvoltata conform dictonului "complex, dar nu complicat", rezultand o familie completa de produse (solutii de instalare pentru case, blocuri, centre rezidentiale), care imbina armonios design-ul intuitiv cu diversitatea de functii.

Aceste videointerfoane si interfoane se remarca prin design, solutiile video avansate oferite, cele doua niveluri de functionalitate si interconectivitatea cu produse aditionale.

1. Design

Sticla securizata este materialul esential utilizat la realizarea videointerfoanelor din gama Touch Line, conferindu-le acestora atat eleganta, cat si rezistenta la zgarieturi si lovituri, etanseitate, pastrarea in timp a aspectului lucios, cat si intretinerea usoara. Tastele touch iluminate, panourile si terminalele urmeaza tendintele actuale din design si tehnologie.

2. Solutii video avansate

O imagine face cat o mie de cuvinte, iar intr-o epoca in care tehnologia evolueaza spectaculos si devine tot mai accesibila, videointerfoanele tind sa inlocuiasca interfoanele clasice. Solutia video dezvoltata de Electra este perfect adaptata la nevoile de securitate ale utilizatorilor: camera video orientabila, calitate impecabila a imaginii atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, functionare la temperaturi foarte scazute, camere aditionale, monitorizare extinsa, inregistrare de imagini etc.

3. Niveluri de functionalitate

Videointerfoanele din gama Touch Line de la Electra sunt realizate pe doua niveluri de functionalitate: smart+ si extra. Nivelul smart+ include functiile de baza (apel, convorbire, monitorizare, acces etc), iar nivelul extra aduce si mai multa securitate, prin adaugarea functiei de preluare imagini cu memorie foto.

4. Interconectivitate

Toate elementele sistemului de videointerfon Touch Line au conexiuni directe pentru o multitudine de produse aditionale: diverse tipuri de yale, camere video externe, video recorder, automatizarea portii auto, sonerie, dispozitiv de avertizare suplimentara, panouri, terminale aditionale etc.

In functie de distanta maxima de functionare, diversitatea configuratiilor posibile si modul de conectare, gama de videointerfoane Touch Line se imparte in doua variante: 4 fire si Rezidential.

4 fire

- instalatii pentru imobile de 1-10 familii si blocuri de pana la 255 de apartamente;

- instalarea necesita competente tehnice medii;

- cabluri recomandate in functie de distanta de functionare: 4x0,5 mm2 (pana la 100 de metri); 4x0,75 mm2 (pana la 150 de metri); UTP cat. 5e AWG24 / cat. 6e AWG23 (pana la 200 de metri).

Rezidential

- instalatii pentru imobile de 1-3 familii si blocuri de pana la 255 de apartamente, dar si solutii pentru complexuri rezidentiale;

- instalarea trebuie realizata doar de catre persoane autorizate;

- cablu recomandat: UTP cat. 5e / cat. 6e AWG24. Pentru conexiunile principale se utilizeaza conectori RJ45;

- distanta de functionare este de maximum 1.000 de metri intre panoul exterior si cel mai indepartat terminal din instalatie.