Nu ai nici un produs in cos.

Tehnologia PoC asigura eficienta in montarea camerelor de supraveghere!

Hikvision, lider mondial in materie de produse si solutii inovatoare de supraveghere video, a facut un pas important in dezvoltarea tehnologiei, prin introducerea camerelor analogice cu Power over Coaxial. Aceasta tehnologie va face mult mai usoara instalarea camerelor de supraveghere, ceea ce reprezinta o veste excelenta atat pentru specialisti, cat si pentru utilizatori.

Power over Coaxial (PoC) inseamna, practic, ca atat alimentarea camerei de supraveghere, cat si transmiterea semnalului video de la aceasta catre DVR se realizeaza pe un singur cablu coaxial. Acest lucru elimina necesitatea de cabluri si prize separate.

Pentru specialistii in instalarea camerelor de supraveghere, tehnologia PoC reprezinta o solutie mult mai eficienta, atat ca timp, cat si in ceea ce priveste costurile. Spre exemplu, intr-un sistem conventional de camere analogice, ar putea fi nevoie si de prezenta unui inginer electronist, care sa traga mai intai firele necesare instalarii. In schimb, folosind tehnologia PoC, camerele de supraveghere sunt direct conectate la DVR si nu necesita pregatiri suplimentare.

In acelasi timp, utilizatorii au parte de camere de supraveghere "plug and play", care nu trebuie configurate si care pot fi folosite imediat.

De asemenea, camerele de supraveghere cu tehnologie PoC sunt si foarte stabile, putand fi folosite fara probleme in regiunile cu o retea electrica nesigura. "In momentul in care reteaua locala de curent electric cedeaza, sistemul de rezerva UPS alimenteaza DVR-ul sistemului de supraveghere cu PoC, iar DVR-ul alimenteaza mai departe camerele de supraveghere", explica product manager-ul Hikvision.

Integrarea alimentarii camerelor de supraveghere direct in DVR, folosind cablul coaxial, reprezinta o solutie economica si eficienta, care va ajuta utilizatorul sa isi instaleze un sistem de supraveghere video la aceeasi calitate, dar la un pret redus, reducand de asemenea numarul de cabluri.

Acesta este doar un exemplu prin care Hikvision inoveaza in industria securitatii. In prezent, in oferta Seku.ro se regasesc urmatoarele DVR-uri cu Power Over Coaxial si urmatoarele camere de supraveghere compatibile:

DVR cu Power over Coaxial (PoC)

1. Hikvision DS-7204HQHI-K1/P, TVI/AHD/CVI/CVBS, Max 3 MP, H.265

- numar total de canale: 4;

- stocare HDD: 1xSATA;

- HDMI: 1;

2. Hikvision DS-7208HQHI-K2/P, TVI/AHD/CVI/CVBS, Max 3 MP, H.265

- numar total de canale: 8;

- stocare HDD: 2xSATA;

- HDMI: 1;

3. Hikvision DS-7204HUHI-K1/P, TVI/AHD/CVI/CVBS, Max 5 MP, H.265

- numar total de canale: 4;

- stocare HDD: 1xSATA;

- HDMI: 1.

 

Camere de supraveghere compatibile cu Power over Coaxial (PoC)

 

1. Hikvision DS-2CE16D8T-ITE, TVI, Bullet

- rezolutie: 2 MP;

- lentila fixa: 2,8 mm;

2. Hikvision DS-2CE16D8T-IT5E, TVI, Bullet

- rezolutie: 2 MP;

- lentila fixa: 6 mm;

3. Hikvision DS-2CE56D8T-IT3E, TVI, Dome

- rezolutie: 2 MP;

- lentila fixa: 2,8 mm;

4. Hikvision DS-2CE16D8T-IT5E, TVI, Bullet

- rezolutie: 2 MP;

- lentila fixa: 3,6 mm;

5. Hikvision DS-2CE16D8T-IT3E, TVI, Bullet

- rezolutie: 2 MP;

- lentila fixa: 2,8 mm;

6. Hikvision DS-2CE16D8T-IT3E, TVI, Bullet

- rezolutie: 2 MP;

- lentila fixa: 3,6 mm;

7. Hikvision DS-2CE56D8T-IT3ZE, TVI, Dome

- rezolutie: 2 MP;

- lentila varifocala: 2,8-12 mm;

8. Hikvision DS-2CE16D8T-IT3ZE, TVI, Bullet

- rezolutie: 2 MP;

- lentila varifocala: 2,8-12 mm.