Nu ai nici un produs in cos.

De ce sa iti dotezi locuinta sau sediul biroului cu o camera de supraveghere de interior

Atunci cand oamenii decid sa investeasca in apartamentul lor, cei mai multi se gandesc sa renoveze sau sa isi achizitioneze un televizor ori o piesa noua de mobilier. Totusi, de departe cea mai rentabila investitie pe care o poti face pentru locuinta ta, dar si pentru un spatiu de birouri, este o camera de supraveghere. Aceasta te va ajuta sa "cumperi" linistea si siguranta ta, dar si a familiei sau a angajatilor tai.

O camera de supraveghere are mai multe roluri. In primul rand, unul preventiv: in momentul in care raufacatorul observa ca locuinta sau biroul in care doreste sa intre prin efractie este dotata cu o camera de supraveghere, acesta devine mult mai circumspect. Gandindu-se ca poate fi identificat cu usurinta si prins in cel mai scurt timp, urmand sa fie privat de libertate, cel mai probabil hotul se va razgandi si va alege un obiectiv nesupravegheat.

In al doilea rand, o camera de supraveghere are un aport decisiv in identificarea si prinderea raufacatorilor. Daca acestia nu observa dispozitivul de monitorizare sau decid sa il ignore si sa isi duca la bun sfarsit planurile reprobabile, vei putea trimite imaginile catre autoritati, care ii vor localiza pe suspecti si te pot ajuta sa iti recuperezi eventualele bunuri furate.

Din pacate, foarte multi oameni achizitioneaza camere de supraveghere numai in scop preventiv si le monteaza in exteriorul locuintei sau al cladirii de birouri pe care o detin. Evident, securitatea exterioara este foarte importanta, insa este esential sa montezi cel putin o camera de supraveghere si la interior, dupa cum vei vedea in cele ce urmeaza.

O camera de supraveghere in interiorul locuintei sau al cladirii de birouri te poate ajuta in nenumarate cazuri, dintre care mentionam numai cateva:

- pentru a-i identifica si retine pe cei care au intrat in efractie pe proprietatea ta, fie pe usa, fie pe geam;

- pentru a identifica bunurile pe care acestea le-au sustras si pentru a ajuta autoritatile sa le recupereze;

- pentru a observa cum se comporta bona cu copilul;

- pentru a observa cum se comporta ingrijitorul cu persoanele in varsta;

- pentru a observa daca persoana care face curatenie atenteaza la bunurile tale;

- pentru a vedea daca diverse persoane care intra pe proprietatea ta, sub diverse pretexte, au de fapt intentii negative (spre exemplu asa-zisii "comis-voiajori" sau "muncitori") etc.

De asemenea, o camera de supraveghere este extrem de utila si in interiorul unor institutii sau spatii publice:

- in gradinite, pentru a vedea cum se poarta educatoarele cu copiii;

- in banci, pentru a identifica si prinde persoanele care comit jafuri;

- in mijloacele de transport in comun, pentru a observa hotii de buzunare;

- in aeroporturi, pentru a urmari persoanele cu un comportament suspect etc.

La Seku.ro gasesti numeroase optiuni pentru indoor protection: camere de supraveghere de interior de la producatori renumiti la nivel international si la preturi avantajoase. Spre exemplu, iti recomandam sistemele de la U.Smart, cu o camera de supraveghere de tip Dome, 2, 4, 8 sau chiar 16, in functie de marimea locuintei tale sau a spatiului tau de birouri. Aceste camere de supraveghere sunt de tip AHD si 4-in-1, au o rezolutie de 720p pana la 1080p si sunt strict pentru utilizare interioara.