Nu ai nici un produs in cos.

Cele 4 mari beneficii pe care ti le ofera sistemele de alarma de la Satel

Siguranta ar trebui sa fie cuvantul de ordine atunci cand vine vorba despre familia, casa, afacerea si bunurile tale. Montarea unor sisteme de alarma la domiciliu sau la birou este o investitie destul de costisitoare, dar daca nu optezi pentru astfel de dispozitive, pagubele te vor costa mai mult.

In ultimii 10 ani, sistemele de alarma au avut o evolutie fulminanta, iar astazi acestea fac mai mult decat sa protejeze o locuinta de raufacatori, de la controlarea luminilor din casa, cu ajutorul smartphone-ului, la initierea de apeluri de urgenta catre autoritati, in numele tau.

Fiecare cladire ar trebui dotata cu astfel de sisteme de securitate, iar alegerea este cu atat mai inspirata cu cat optezi pentru un brand ca Satel, recunoscut la nivel international. Iata in continuare care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa investesti in sisteme de alarma de la producatorul polonez:

1. Casa, afacerea si bunurile tale vor fi protejate non-stop

Primul argument pentru a instala sisteme de alarma acasa si la birou este faptul ca astfel vei garanta securitatea oamenilor si lucrurilor care conteaza pentru tine: familia, locuinta si bunurile tale. Desi oamenii considera ca, in general, nimic rau nu li se va intampla tocmai lor, este bine sa fim intotdeauna prevazatori si pregatiti. Statisticile arata ca 1 din 3 case fara sistem de securitate va deveni tinta unei spargeri, comparativ cu 1 din 250 de case dotate cu sisteme de alarma.

2. Membrii familiei sau angajatii tai se simt in siguranta si sunt mai linistiti

Montarea unor sisteme de alarma de la Satel ofera familiei si/sau angajatilor tai un sentiment suplimentar de siguranta si confort. Cand proprietarii sau patronii sunt in varsta sau pleaca frecvent de acasa, respectiv de la sediu, acest sentiment de protectie este nepretuit. In plus, pentru persoanele in varsta care nu pot parasi suficient de repede un spatiu in cazul unei intrari prin efractie, sistemele de alarma reprezinta cea mai buna optiune, intrucat acestea alerteaza automat organele abilitate.

3. Poti monitoriza perimetrul de la distanta

Pentru unii patroni sau proprietari de case, posibilitatea de a urmari de la distanta perimetrul chiar si atunci cand sunt plecati reprezinta unul dintre cele mai mari beneficii ale sistemelor de alarma. Tehnologia a evoluat, iar in prezent sistemele de alarma de la Satel permit utilizatorilor sa se conecteze la internet, prin intermediul smartphone-ului sau al unui PC, si sa acceseze de la distanta sistemul montat acasa ori la birou. In plus, acestia au si optiunea de a arma/dezarma sistemul de la distanta, de a monitoriza perimetrul cu ajutorul senzorilor de miscare si de a controla luminile si diferite electronice.

4. Simti ca detii controlul chiar si atunci cand nu te afli in locul respectiv

Asa cum am mentionat anterior, sistemele de alarma inteligente de la Satel te ajuta sa monitorizezi perimetrul cand lipsesti de acasa sau de la birou si sa detii controlul asupra situatiilor neprevazute. Ce se intampla insa cand esti plecat in concediu sau te afli in afara ariei de acoperire? Unul dintre cele mai mari avantaje ale unor sisteme de alarma este acela ca iti ofera monitorizare constanta si, in orice situatie, cineva va raspunde situatiilor de urgenta (de exemplu autoritatile sau firma de paza), iar prejudiciul tau va fi redus la zero.

Satel ofera inca din anul 1990 solutiile cele mai inteligente si avansate tehnologic pentru protejarea casei tale, iar pe site-ul Seku gasesti urmatoarele tipuri de produse din oferta brandului polonez:

- butoane / pedale de panica, contacte magnetice, detectori si senzori de miscare, sirene alarma;

- centrale anti-efractie, tastaturi alarma, module alarma;

- accesorii sisteme de alarma.