Nu ai nici un produs in cos.

Alege kit-urile de supraveghere analogice de 4 MP (2K) de la Guard View pentru siguranta familiei si a caminului tau!

Locuinta ta ar trebui sa reprezinta oaza ta de liniste dupa o zi stresanta la munca, locul unde te simti cel mai bine si unde te relaxezi in voie alaturi de familie. Pentru ca nimic sa nu va strice buna dispozitie tie si familiei tale, solutia ideala este sa iti dotezi apartamentul sau casa cu un sistem de camere de supraveghere.

 

 

Acestea au mai multe avantaje. In primul rand, iti ofera siguranta si liniste, mai ales in momentele cand casa ramane goala o perioada mai indelungata, spre exemplu in timpul concediului. De asemenea, camerele de supraveghere au si un rol preventiv, intrucat un hot care le observa va fi mult mai circumspect in a-ti calca proprietatea. Nu in ultimul rand, in cazul in care raufacatorii intra totusi pe proprietatea ta, poti trimite imaginile autoritatilor, care se vor ocupa sa ii identifice si sa ii prinda, dar si sa iti recupereze bunurile.

Camerele de supraveghere nu sunt folositoare doar pentru a te feri de pericolele care pot veni din exterior. Spre exemplu, le poti folosi pentru a vedea daca bona care are grija de copilul tau isi indeplineste atributiile corespunzator sau daca ingrijitorul care ramane singur acasa cu o persoana in varsta nu o maltrateaza.

In cazul in care este pentru prima oara cand achizitionezi camere de supraveghere, poti fi coplesit de multitudinea de modele si de oferte. Una dintre cele mai avantajoase variante pentru tine este sa achizitionezi kit-urile analogice de 4 MP de la Guard View, disponibile in oferta Seku.ro. Cele mai importante beneficii ale acestor kit-uri sunt:

- pret scazut;

- calitate superioara a imaginii;

- usurinta in instalare;

In plus, datorita faptului ca vorbim despre kit-uri complete, care includ atat camere de supraveghere, cat si DVR, pretul este chiar si mai mic decat in cazul in care ai achizitiona fiecare componenta separat. In plus, nu trebuie sa iti mai faci griji nici in ceea ce priveste compatibilitatea dintre camere si DVR, intrucat aceasta este garantata de producator.

Kit-urile de 4 MP de la Guard View folosesc tehnologie analogica, ceea ce inseamna ca automat vor fi mai ieftine decat camerele de supraveghere digitale, insa calitatea imaginii este superioara altor sisteme de supraveghere analogice.

Iata in continuare specificatiile celor 4 kit-uri analogice de 4 MP de la Guard View, din oferta Seku.ro:

1. Sistem supraveghere analogic Guard View Supraveghere interior, AHD, 4MP, 4 Camere Dome GDA4F2P

- destinat utilizarii interioare;

- format din DVR hibrid Guard View (rezolutie maxima 4 MP, 4 canale) + 4 camere dome Guard View AHD 4 MP;

2. Sistem supraveghere analogic Guard View Supraveghere interior, AHD, 4MP, 4 Camere Dome

- destinat utilizarii interioare;

- format din DVR hibrid Guard View (rezolutie maxima 5 MP, 4 canale) + 4 camere dome Guard View AHD 4 MP;

3. Sistem supraveghere analogic Guard View Supraveghere exterior, AHD, 4MP, 4 Camere Bullet

- destinat utilizarii exterioare;

- format din DVR hibrid Guard View (rezolutie maxima 5 MP, 4 canale) + 4 camere bullet Guard View AHD 4 MP;

4. Sistem supraveghere analogic Guard View Supraveghere mixt, AHD, 4MP, 2 Camere Bullet + 2 Camere Dome

- destinat utilizarii mixte (interioare si exterioare);

- format din DVR hibrid Guard View (rezolutie maxima 5 MP, 4 canale) + 2 camere dome Guard View AHD 4 MP + 2 camere bullet Guard View AHD 4 MP.