Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Camera IP Dahua IPC-KW12W, Cube, CMOS 1MP
25477 RON
Camera IP Dahua IPC-HFW4300E, Bullet, CMOS 3MP, 3.6mm, IR 30m, PoE, Rating IP66
41075 RON
Camera IP Dahua IPC-K200W, Cube, CMOS 2MP
46275 RON
Camera IP Dahua IPC-A15, Dome, CMOS 1.3MP
55893 RON
Camera IP Dahua IPC-HFW5200E-Z12, Bullet, CMOS 2 MP
2.49571 RON
Camera IP Dahua IPC-715P, Box, CMOS 1.3 MP
3.35361 RON
Camera IP Dahua ITC237-PW1A-IRZ, Bullet, CMOS 2 MP, LPR
3.63438 RON
Camera IP Dahua IPC-HFW81200E-Z, Bullet, CMOS 12MP
3.73836 RON
Camera IP Dahua IPC-HFW81230E-Z, Bullet, CMOS 12MP
3.79556 RON
Camera IP Dahua IPC-HFW4431E-S-S2, Bullet, CMOS 4MP, 3.6mm, 2 LED, IR 40m, WDR 120dB, IP67, PoE, Carcasa metal
93069 RON
Camera IP Dahua ITC217-PW1B-IRLZ10, Bullet, CMOS 2MP, ANPR
2.46399 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Un sistem de securitate prevazut cu IP camera garanteaza siguranta maxima, camerele IP fiind cele mai inovative sisteme de supraveghere in momentul de fata, ce ofera numeroase avantaje din punct de vedere al investitiei.

Spre deosebire de camerele de supraveghere analogice, care necesita un televizor, DVR sau DVD player pentru a reda imaginile captate, o camera IP are capacitatea de a furniza imaginile cu ajutorul unui server online, fara a mai fi nevoie de alte dispozitive. Astfel, avantajul suprem al unei camere IP consta in posibilitatea de monitorizare a sistemului de la distanta, prin simpla conexiune la Internet. De aici si numele de „camera IP'”, adica Internet Protocol camera.

De asemenea, instalarea usoara a unei camere IP, precum si accesibilitatea preturilor, reprezinta inca un avantaj. Pretul accesibil al unei camere IP se datoreaza evolutiei si raspandirii rapide a tehnologiei folosite, IP camera devenind un trendsetter in domeniul camerelor de supraveghere.

Un alt beneficiu major cu privire la camerele IP este calitatea imaginii in orice conditii, indiferent de intensitatea luminii, permitand utilizatorului capacitatea de a observa pana si cele mai mici detalii din fundal. Pentru si mai multa claritate, in cazul spatiilor vaste, camera IP HD ofera imagini cu un grad ridicat de calitate.

Camerele IP sunt si foarte practice. Lipsa cablurilor, prin tehnologia wireless, permit amplasarea unei camere IP in orice loc, in spatii restranse sau vaste, acasa sau in cadrul marilor companii, in interior sau in exterior, pentru  monitorizarea spatiilor comerciale sau monitorizarea accesului in propria locuinta.

Puteti opta pentru unul din cele doua tipuri de IP camera existente pe piata la ora actuala: sistemul centralizat sau sistemul standalone. Sistemul centralizat utilizeaza un NVR (Network Video Recorder) pentru captarea imaginilor in format digital pe hard disk sau alte dispozitive de stocare, pe cand sistemul standalone inregistreaza imaginile pe un card de memorie propriu.

Camerele IP sunt tot mai raspandite in ziua de azi, acoperind un numar mare de utilizatori, fiind ideale pentru supravegherea spatiilor publice sau a celor private, a locurilor intens tranzitate sau cu nivel crescut de infractionalitate, a spatiilor comerciale si a firmelor etc. IP camera este cea mai practica si eficienta varianta de  supraveghere, inlaturand nevoia de cabluri si echipamente voluminoase, oferind posibilitatea accesarii de la distanta, astfel incat utilizatorul poate verifica oricand daca totul este in regula la sediul firmei sale sau acasa, chiar si atunci cand este plecat cat mai departe.

Camerele IP reprezinta cea mai inteligenta investitie in materie de sisteme de supraveghere, oferindu-ti confortul utilizarii si siguranta dorita la un pret accesibil.