Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din
Inapoi
1 din
PRODUCATORI

Tehnologia informatiei si a comunicatiilor joaca un rol foarte important in cadrul sistemelor de securitate, deoarece securitatea este un domeniu dinamic care se transforma odata cu lumea din jurul nostru si cu nevoile noastre de siguranta.

Toate echipamentele, dispozitivele si accesoriile de securitate trebuie sa se bazeze pe tehnologie de ultima ora pentru a da randament maxim, a fi cat mai sigure si a ne asigura confortul necesar in ceea ce priveste utilizarea lor.

Astfel, in categoria dispozitivelor si echipamentelor IT&C de care ai nevoie pentru functionarea unui sistem de securitate, intra produse IT/Periferice cum ar fi hard disk-uri sau switch-uri.

Un hard disk este necesar pentru stocarea datelor si informatiilor personale, a caror siguranta este prioritara, precum si pentru stocarea imaginilor video in cazul unui kit ce include camere de supraveghere.

Un switch este, de asemenea, necesar in cadrul unui sistem de securitate amplu care cuprinde numeroase conexiuni, dispozitive, accesorii si camere de supraveghere.

Oferta Seku include toate produsele de securitate de care ai nevoie, alaturi de cele mai bune promotii.