Nu ai nici un produs in cos.

ALEGE DINTR-O GAMA VARIATA DE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO | SEKU

CELE MAI NOI ALEGE DINTR-O GAMA VARIATA DE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO | SEKU ADAUGATE IN MAGAZIN

PRODUSE NOI

PRODUCATORI

Una dintre primele intrebari pe care politia le adreseaza in cazul unui jaf este: "Aveti un sistem de supraveghere video montat?" Fii prevazator si asigura-te ca in astfel de situatie raspunsul tau va fi "DA!". 

Instalarea unor camere de supraveghere este un prim pas pentru mentinerea in siguranta a celor dragi, mai ales atunci cand nu esti prin preajma. Aceste dispozitive contribuie la descurajarea criminalitatii si iti asigura un grad sporit de securitate pentru linistea ta. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, atunci cand cineva incearca sa iti jefuiasca locuinta, vei avea o dovada inregistrata video pe care o vei putea folosi pentru a identifica persoanele care au intrat in locuinta.

Pe site-ul nostru vei gasi o mare varietate de sisteme de supraveghere, realizate de producatori cunoscuti la nivel international, ce sunt proiectate pentru a fi discrete sau detectabile, fixe sau reglabile, in functie de dorintele tale. Selectia noastra de camere de supraveghere Wireless/IP iti permite sa te conectezi la reteaua de acasa sau de la birou pentru a vedea ce se intampla in incinta prin intermediul internetului. Totodata, acestea pot fi usor de instalat si configurat de catre tehnicienii din domeniu, in exterior sau interior. Termenul de garantie este de 24 de luni.

Comanda astazi sisteme de supraveghere video de pe site-ul nostru si beneficiezi de transport gratuit la comenzi ce depasesc valoarea de 299 Lei. In cazul in care nu esti sigur ce sa alegi, nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de consultanta gratuita. Fii mereu in siguranta!