Nu ai nici un produs in cos.

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Serviciu securitate Seku Manopera instalare sistem video CCTV
99900 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

Seku.ro te poate ajuta cu instalarea si montarea sistemelor de supraveghere CCTV sau a sistemelor de alarma. Echipa noastra de specialisti va proiecta solutia perfecta de securizare, care te va ajuta sa iti protejezi casa sau biroul 24/7.  

Servicii de instalare si montare sistem de supraveghere CCTV

Seku ofera servicii complete de instalare a sistemelor de supraveghere CCTV pentru casa, birouri, ansambluri de locuinte etc. De pe site-ul nostru poti achizitiona kit-ul complet de supraveghere sau separat camerele si DVR-ul. Echipa noastra se va ocupa de montarea efectiva a camerelor si DVR-ului si cablarea acestora si se va asigura ca acestea sunt orientate corect, focalizate si reglate corespunzator. Preturile specificate pe site sunt orientative, urmand ca la fata locului, in functie de echipamentul ales si de locul unde se doreste montarea sa se stabileasca exact pretul.

Servicii de instalare si montare sistem de alarma

 Fie ca este vorba de casa sau de compania ta, te poti baza pe Seku pentru a beneficia de servicii de instalare si montare de calitate a sistemelor de alarma. Instalatorii nostri vor avea grija ca sistemul de alarma montat sa fie in concordanta cu normele si cerintele contructorilor. Odata ce sistemul este instalat, il testam pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator. Totodata, specialistii nostri te vor consulta cu privire la modul de functionare al sistemului pentru a intelege exact ce ai de facut.