Nu ai nici un produs in cos.

CELE MAI NOI SISTEME DE ALARMA SI DETECTIE INCENDIU | FII IN SIGURANTA ETK

Filtreaza

Disponibilitate:

Inapoi
1 din 1
Accesoriu detectie incendiu ETK Cablu alarmare incendiu JEH(St)H.E90.1 x 2 x 0.8
204 RON
Accesoriu detectie incendiu ETK Cablu alarmare incendiu JEH(St)H.E90.2 x 2 x 0.8
307 RON
Inapoi
1 din 1
PRODUCATORI

O solutie pentru detectarea incendiilor este o idee foarte buna, deoarece poate salva bunuri si vieti omenesti. Detectorii de incendiu sunt deosebit de importanti, deoarece ofera un timp de reactie semnificativ in momentul declansarii unui incendiu.

Detectorii de incendiu ofera siguranta si confort psihic, prin intermediul lor evitandu-se pierderi majore (atat materiale, cat si umane) si, nu in ultimul rand,  nu sunt costisitori.

Detectorii de incendiu "observa" fumul si flacarile si pot face diferenta intre aburii de la mancare sau de la baie si fumul de incendiu. In momentul detectarii fumului, detectorii de incendiu incep sa emita semnale sonore, iar unele modele au functia de apelare automata a pompierilor.

In cazul in care nu esti hotarat ce camere de supraveghere video, kituri de detectie incendiu sau sisteme de alarma sunt potrivite pentru locuinta sau afacerea ta, la Seku iti garantam gratuit consultanta, pentru a ne asigura ca faci cea mai potrivita alegerea pentru tine. In plus, beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret, iar daca plasezi o comanda de peste 499 de Lei, beneficiezi si de transport gratuit!